Ikväll

Ikväll blir de tacos och film =)..ska bli kul!!Ja,Jesper och Kristian får hanlda och börja mä maten så de är klart till strax innan åtta då Emma kommer =)..

Jobbade inatt!!de gick bra!inte mycke rigningar alls..och ja va trött!!de är hemskt när man är så himla trött och inte vill somna på jobbet!men ja va ju inte den enda som somna men ändå!!är väl mest de att ja blir på så dålit humör när ja vaknar..speciellt om ja vaknar av en rigning!!men men nu är ja hemma och vaken och lite pigg iaf!!Har vart duktig och tvättat ida!!1 hel maski*duktia mej*..Ska snart diska mä!!tror ja hinner innan The Hills och Newpoart Harbor börjar!!Annars får disken vänta tills imorn =)..inte hela världen!

Ja vill gärna åka utomlands nu!!Kolla på filmen United 93 inatt!!Så sa ja de när filmen hållt på i typ 10 minuter att ja inte är smart som kollar på denna filmen nu när ja ska ut och åka flygplan om 24 dagar =S..men men får hoppas vi kommer dit och hem utan några större skador =)..
Ja är lite nervös för hur ja ska packa och vad ja ska ta mä?!men ja får packa ner tunna kläder och några lite tjockare!ifall ja får oturen(som ja säkert kommer få) att de regnar..
Men ska bli kul och gött att komma iväg!!

Och nu kom ja på en sak!!min trevlia mamma..har anmält mej på match.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Men osm tur va så la hon inte ut nån bild eller så!!fick mail därifrån nu såg ja så va därför ja kom på de!!men om ja skiter i att logga in på sidan så försvinenr de la!!eller så kan ja ju gå in och radera mitt medlemskap =p..de är ju lättast faktiskt =)..

Ska kika filmen Wedding Daze ikväll =)..den verkar skit bra!!!

Så ladda ja hem nya albumet av Volbeat igår!!!Hade ja vetat att Emma skulle köpa de så hade ja bett henne köpa en till mej mä =)..men men går lika bra bränd!men ska köpa deras 3 album tänkte ja =)..

nä nu måste ja sätta fart!!

xoxo♥

Förkyld!!

Hur kul är de att va förkkyld på sin födelsedag???!!!..fast ja tror de är mer allergi!blir de ibland när ja är hos mamma!!Har tagit medicin men men!!

Imorn ska ja bara laga mat och greja hemma!sen ska ja gå till jobbet!Va där på natten..Sen blir de hem och sov och hoppas på att de blir film kväll mä Emma, Kristian och Jesper..får se va som händer!!!

Är så himla trött!!har knappt sovit på 2 nätter*suck*..kan inte somna bara!!men ska gå till sängen nu och läsa!sen blir de att blunda!eller om ja blundar direkt!!är riktit trött..Får ta en bruffen..

Ja vill fixa mitt borde ida!eller de är hemma hos mamma och pappa!!så ska försöka få hit de!har ju bara ett barbord just nu!!Men sitter aldri där!!jaja..

Ska baka en tårta mä!och lite kakor till kalaset =)..

Jaja nä nu blir de sängen!!hörs la mer imorn!!And by the way....JA VILL TILL Zakynthos...NU NU NU NU!!Ja vill packa nu på en gång!!Tur att min väska står hos Emma än så längen =p..
Nä sängen va de ja!!Natti..

xoxo♥


Sjuk

Urch ja hatar att va sjuk =(..Blir så uttråkad när ja är sjuk för ja orkar inte göra nåt!!Hela halsen är tjock =S..
Hade tänkt att dammsuga här idag!men får bli imorn och hoppas på att ja mår bättre!fast gör ja inte de får jala gå till farbror doktorn!!
Fryser hela tiden mä*bbrr*..så har legat under täcker och kollat på mina serier idag =)..

Ja kommer inte på nåt ja önskar mej i presenet!!Eller ja önskar mej parfymen som ja allti glömmer bort va den heter!!Armani tror ja den heter!!men ja nåt annat vet ja inte?!Pengar kanske!!
Ska bara få in en tid i schemat när alla kan komma på kalas =)

Så söt så =)..Lilla Jennifer!!

MSN

Funderade på msn när ja gick hem från jobbet imorses!!Ja har en del på min msn som ja inte pratar mä!eller ja en del!!rätt många om ja ska va ärli!!
Så pratar man mä nån på Nattstad som ja har så skriver man lite så frågar dom om msn så ger man den!sen pratar man oftast bara den dan!!sen pratar man inte mer!!så tar de några månader!så pratar man igen och vetti fan vem de är!!!
Ja pratar mä mina närmaste vänner och sen min familj!!!
Många tycker att msn är en grej för att bli mer vänner!!men hur blir man de om man pratar en gång sen inte mer?!ska sluta ge ut min msn adress om de inte är nån ja pratat mä länge och vet att vi nog kommer prata mä mer!!
Nä ska kolla klart på Fantastic 4 nu!

xoxo♥


Bikini


Här är en av dom 2 bikini ja köpt =)..hoppas på att den kommer till ICA snart så ja kan hämta ut den och prova!!hoppas hoppas hoppas att den passar =)...

Min bil!!

Idag har ja hämtat min bil =)..ja,Jesper och Kristian!!så vi körde lite i Trollhättan och sen köpte vi baugett och satte oss vid vattnet!!Höll på att krocka mä en bil!!så fick ja "kärringstopp" och kom bilar överallt och JAG stod nästan mitt i vägen!Men som tur va va Kristian lika lugn som vanlit och sa till mej att inte stressa upp mej =)

Vetti fan va ja ska hitta på i veckan mer än fixa pass!!Emma har köpt resväska till mej så de behöver ja inte tänka på =)..
Och fixa min bil!!vetti fan va som hänt fr den bråttlar och lever nu!!Kusin har kört slut på lilla 360in e klart =p

Kollar Bones nu!tycker den serien är sååååå bra!!
Jaja nä nu ska ja lägga mej ner lite på soffan och kika tv!!är gött sleten!!

xoxo♥

Nyvaken

Är rätt nyvaken!!har vart en lång morron!!först kunde ja inte somna!sen så väckte katterna mej..sen somna ja och vakna kvart i 12 och va sååååå kissenödi..så fick gå upp..gick och la mej igen!!sen så somna ja!men vakna 700 ggr!hade tänkt sova till 3 halv 4..så ja skulle slippa sova på eftermiddan!!men men får la lägga mej ner lite sen iaf....

Är så glad för vi ska ut och resa =D......längtar hur mycke som helst!!
Väntar på att The Hills och Newprot Harbor ska börja!!sen ska ja vila sen duscha..så får de bli jobbet sen!!sja beställa pizza ida =)..visst Mirjana kunde laga mat men lördagar är pizza =)....

Är lite fest sugen!!men men de får inte bli nån nu innan ja åker iväg =)..

xoxo♥

Yippieeee

Nu äntlien har ja en utlandsresa bokad =D..Med min sötis Emma!!!Längtar Massor =)..Ska bli himla kul!!
Så nästa vecka blir de till att fixa pass och en resväska =)..
Ja vet att vi ska åka till Grekland..men kommer inte ihåg själva stället =S..haha!!Emma sa de flera ggr men ja mitt minne och ja är inte riktit vänner ibland =p
Är sååååå glad =)

Mirjana hade lagat massa god mat ida!!igen..tacopaj och sallad =)..allti lika kul att jobba när hon jobbar =)..så nu är man mätt och belåten!!Har precis gått ronden här!så nu ska ja sätta mej och läsa tidningen som ja köpte förut =)..sen läsa klart min STM som ja fick påposten häromadan =)
Jaja ha de gött!!

xoxo♥

Sängen!!

Nu ska ja strax gå och lägga mej =)..är lite trött!!har vart på bingo ida!vänta några ggr..men fick ingen bingo =(..men men!!Åkte dit mä mamma och pappa men så kom Johan,Oskar och Särna så satte mej i deras bil!!
Ja de va en upplevese!visst Johan har bara spelat 1 gång..men han trodde att man kunde få 2 rader vart man än fick raderna!!men så är de inte rikit!!Hehe..måste ju  va inom samma ruta!!ett gott skratt fick vi iaf =)
Kan ju hoppaspå att de blir på torsda igen =)..ska höra om Emma vill mä då!!

Börjar nån skit film på trean nu!!Har precis kollat SATC!!Tyckte inte Carrie va fin förut men hon blir finare och finare =)..
Nä nu ska ja lägga mej och läsa =)..
Natti

xoxo♥

Idag!!

Va ska man hitta p åidag?!har lite ont i halsen!!
Prata mä Emma förut..så nu har vi bestämt att de blir Kreta den 25/9 och hotellet Belvere(tror ja de hette)..längtar MASSOR..ska bli massa kul!!
Finns de nåt på tv idag tro?!Är nog inget bra!!
Ska kanske pka på bingo!!Antingen mä Johan(om han skulle åka)..eller mamma(om dom skulle åka)..eller så blirja hemma!!Hehe..
Har grymt ont i en led i ett finger!!kaninte böja på de!!Har haft de länge nu!!så skanog gå till doktorn och prata mä han/hon lite!!
Har iof haft rätt ont i alla leder de sista!men inte som detta finger!!
Jaja skit samma nu!!De fixar sej allti!!
På onsda ska ja fixa pass =)..och resväska!!Lika bra att köpa mej en egenför ska ju åka MINST1 gång och året utomlands =D..

xoxo♥

Klippt mej..

Idag har ja vart och klippt mej och färgat håret!!toppa de lite bara så de inte blir konstit sen när själva provet är!!Så blondera vi håret!!att de blev oragne =s..så la i grått!!sen åt vi lite mat..sen fick ja gå till bussen!!när ja börja gå..så kom VÄRLDENS regnskur..och mina vita byxor lyste rätt igenom!!hehe..och håret bara droppa!!men men

Ska till Jessica ikväll!!ska kolla film!!
Har inte pratat mä Emma på 2 dar snart!vi pratar varje da annars!!fast hon jobbar nog nu!!tror hon skulle jobba kväll nu i 3 dar..får prata mä henne imorn =)..

Polisen i Trollhättan har ju stängt denna veckan =/..så kan inte åka dit på freda!!så får bli torsda eller freda nästan vecka ist!!

Nu ska ja kolla klart på finalen av Survival of the rich eller va de heter!!och läsa min nya STM tidining(Scandinavian tattoo magazine)

xoxo♥

TV

Ligger och kollar tv!!är SATC på trean!!förr tyckte ja inte om de men tycker mer och mer om de programmet!!men de går allt att titta på!!
Idag har ja tillbringat dagen på soffan!!kokat spagetti oxå!men har vart gött att itne gjort nåt!!städa ju igår så!!Kom på flörut att ja ska ju klippa mej imorn!!har hela tiden trott att 20/8 va på torsta..men de är de junte!de är ju imorn!!så de va tur att ja kom på de!!oppas på att lägga i lite blonda slingor mä =)..så de snart blir blont =)
Nä nu ska ja fortsätta kolla på SATC..

xoxo♥

Feber...

Vakna mä feber*suck*..eller ja vakna flera ggr i natt av att ja yra och höll på!!Så nu sitter ja i soffan och fryser ena stunden och svettas i nästa!!så blir inget sprunget idag!!Men de kommer ju flera dar!!Är ju inget fint väder att springa i direkt!!
Funderar på va ja ska äta idag!!Pyttipanna kanske?!är sugen på köttbullar men har ingen lök eller potatis!!
Så de får bli en annan gång!!
Väntar på att The Hills ska börja!!men de är långt kvar!!17.00 börjar de!!

xoxo♥

Tack

ÄNTLIEN har dom slutat spela musik =D..så nu kan ja lägga mej snart!!fast har ju piggnat till nu*suck*
Och mina avsnitt av The Hills har redan laddats hem så kan ju kolla på dom och somna =)..

Min syster Josefin..Är rätt avis på hennes hår!!men snart får ja bli blondin igen =)..och låta håret växa*jippi*
Funderar på om man skulle fråga om on vill "bo"  här!då har ja ju nån att laga mat till..+ att ja får sällskap..sen får hon närmare till bussen till skolan =)..så har mina katter sällskap på natten när ja jobbar!!blir ju perfekt =)..men får la fråga na först!!hon behöver ju inte sova här jämt men ibland!!och ja Tommy får mä sova här..Hehe!!är kanske de störta problemet när man är ung och kär att man ALDRI vill va ifrån varandra =p

Nä natti natti
xoxo♥

The Hills


Tycker Audrina Patridge  är väldit fin!!Men visst syns de att hon fixat tuttarna?!eller är de bara ja som tycker de?!
Ja har blivit väldit mycke ett The Hills fan!!Har inte tyckt om de så direkt förut!senråka ja se de när de inte fanns nåt annat att titta på..Och nu vill ja inte se nåt annat =)..
De börjar en ny säsong i USA idag!Undra när den kommer på Mtv då?!För när ja och Emma kolla förut så va den första avsnittet första säsongen!!Och i fredas va de säsong 3..aja mej spelar ingen roll för ja har inte sett säson 1,2 eller 3..bara halva 3 typ!så de är ju bara bra så =)..Jaja hoppas inte ja missar imorn bara!!men de gör ja nog!!tyvärr..

Jaja undra om man får sova inatt?!har vart ett jävla liv här ida!och är fortfarande!!Bråk utanför!och grannar som spelar musik och sen gapar till varandra!Dom under mej har fest och dom i fönstret närmast mej i andra huset har fest och dom ska absolut prata mä varandra!!så blir sånt liv!!

Kollar nån dåli film på 3an nu..minns inte ens va den heter!!får nog kolla på Balls of Fury..håller på och laddar hem lite The Hills avsnitt så får kika på nåt under tiden!!lär ju inte få sova ändå!!*suck*..

xoxo♥

Gratis

Kollar på Lyxfällan nu!!asså man borde ha en månad om året då man inte ska behöva betala hyra,el + alla andra räkningar!!Vet ju att deinte går i verklia livet men ändå!!
Finns ju dom som inte har råd att köpa julklappar eller handla julmat m.m.....de är ju synd =(..
Borde man kunna ordna!!fast de går junte =p..

xoxo♥

Trevlit

Idag har ja haft en trevli dag!!gick upp och börja städa direkt..så nu ser de okej ut här!!sen kom Emma och Hugo så laga vi chicken nuggets och klyftpotatis!!va massa gott =)..allti trevlit mä sällskap när man äter =)..Sen kika vi på lite resor!sen blev de tv och godis*mums*
Efter att Emma och Hugo åkt så diska ja och sen strök ja lite säng kläder!sen blev de tv och sitter fortfarande kvar..får såå ont i ryggen av att stå så kan inte stå att stryka länge =(..

Imorn ska ja mä Jesper och springa i Ryda!och så va de nån mer..Dalemo kanske han sa!!gött att röra på sej och sååå tråkit att springa själv!!Så får man ju motion och så mä =)..får ha mä mina astma mediciner bara så ja inte kolavippar under tiden =p..

Nä nu ska ja göra nåt vettit..hänga upp tvätten kanske!har tvättat 2 maskiner idag men tror denna tvätten får plats mä =)


xoxo♥


Dålig..

Jag ät så dålig på att skriva här!!!!Tänker jämt att nu skaja skriva lite på bloggen!men så kollar ja mailen och bdb och nattstad och glömmer helt bort att blogga!Jaja får försöka få in allt i denna blogg va ja gjort sen sist =p

Hhmm ja jobbat har ja gjort!!som vanlit..sen kört lite bil =)..allti kul!!måste öva nu vettu..
Och i fredas fyllde Johanna 5 år så hon bjöd mej på tårta och tacos*mums*..sen gick ja hem,kolla film och sov!sen bar de av till Liseberg!!de va skit kul där =)..vi åkte massa rolia karuseller(Ja ja vet de heter åkaktraktion, eller hur de nu stavas)..Balder är ju lätt roliast!!nä skoja bara...Flumeridern är ju roliast!!fick tjatat till mej den 2 ggr =D..och blöt blev ja!men torka fort!!Hade väldit tur mä vädret iaf =)..Sen efter mycke övertalning så kolla vi på bio Mamma Mia!!Ja igen..men den är ju så bra =)..fast lite B är de i den!man ser visa grejer som är vällldit inövade!!Hehe..men men de struntar ja i för den är bra för de!!Men ja åkte ju Tornet så dom gick mä på att se den!!Livrädd va ja!!höll mej i helllllla tiden!kolla inte ut en enda gång tror ja inte!!tyckte vi va uppe väldit länge!!väldit för länge =p..
Men de va den bästa sommardagen ja haft i år tror ja!!
Ida har ja vart på kalas..igen!då kom resten av släkten på kalas hos Johanna =)..hon fick massa fina saker och Jesper blev massa lessen för han inte fick lika stora!men han fick ju packet!!
Så åt vi tårta!!
Sen på eftermiddan/kvällen åkte ja mä hem till mamma så laga ja lite mat =)..sen spela ja,Josefin,Tommy och våran kusin Sara Kort, Med Andra Ord och Sista Ordet!!Många skratt fick vi iaf =)..är bra supar spel =D..

Kolla precis på filmen One Last Thing..OMG va ja lipa!!stod att de skulle va komedi..men borde ändra till drama/komedi..för lite roli va den oxå så man fick skratta!!

Imorn kommer Emma hit =D..tror hon har mä Hugo men är inte säker!!hon skrev vi så antar att han är mä=)..men de gör inget för va längesen ja träffa han och han är ju så söt!så vi ska käka lite och sen kolla film =)..så mysit så!!
Jaja sängen kallar!!Natti

xoxo♥

Kan inte.....

Ja har sett upp till en person sen ja va liten!!eller ja jätte liten va ja inte men yngre..men skit samma för de hör nte hit!!Men ja tror inteja ser upp till personen mer?!..Allt har blivit så konstit!!litar man på nån så ska man kunna göra de allti..
Har ju en person ja vet ja kan lita på!!tror ja..men har kunnat de hittills iaf..
Men den andra personen ja litar på och ser upp till så mycke har sänkt sej rätt mycke i m ina ögon!!på bara en kort kort period!!
Och tyvärr så kommer ja nog inte se upp till personen igen!!Men vad ska man göra då?!de känns så himla tydlit att man inte räknas!!Då kan de lika bra kvitta!!Jaja skit samma..

Så ska vi kanske till Liseberg på lörda!eller freda..men ja skiter nog it!!!har ingen lust längre!!sen har ja haft feber inatt och så!!så om de inte släppt åker ja absolut inte mä!!för måste jobba i veckan och då lär de inte bli bättre när ja ska anstränga mej!!

Ska snart laga mat men först kolla The Hills!!Blir fisk och potatis!!är gött sugen på de!!ska nog göra köttbullar imorn kanske!!
xoxo

Resa!!

Ja jag och Emma har pratat lite om att åka utomlands!!men får se hur de blir!!finns nog nån som vill åka mä om de inte blir så =)..bort vill ja iaf!!
Är lite dåli  på att blogga här..glömder bort att ja har en =p..Får försöka ändra på de =)..

Helgen har vart kul!!freda va ja bara hemma!!gött..lörda va ja chaffis åt Josefin och Tommy!!Tyvärr skulle Emma jobba så hon kunde inte åka mä så va ja,Kristian,Jesper och Eric!!fick köra merca =)..
Funderar på att  lägga mej!!fast kommer nog inte somna så får bli en film ja sätter på och somnar till =)..
xoxo

Fest

Ikväll ska ja till Lidköping och fest =)..ja och Emma ska till Eric!men han fick se om han ville mä ut sen!!kan nog få i han lite sprit och dra män =)..
Gjort de sista då?!hhmm..typ inget..kört runt lite!vart på stranden mä Kristian!och grillat mä Emma,Jesper och Kristian!!riktit kul hade vi!!sen blev de film =)..
Nä om man skulle börja göra sej i ordning då!!tar en stund att duscha och så!!och välja kläder..de är skit svårt!!!

Mamma
och  pappa åker utomlands nästa vecka..den 6/8..har beställt massa sprit och godis =)..massa mums!!
Så får åka hem emellan åt och se så Josefin och Tommy sköter sej ^^..men de kommer dom nog göra =)..ska va fylle chaffis åt dom till Grästorpsdagarna..nä nu hinner ja verklien inte sitta här mer!!!ha de gött!!!

xoxo

RSS 2.0