Urch..

...va ja fryser*bbrr*..tycker verklien inte om hösten eller vinter*suck*
Varför kan de inte va massa värmen hela tiden ist?!Älskar värmen!!...

Urch käne mej fortfarande bakfull!!

Hart med Johan i Lerum ida och köpt en tv!!Förstår inte hur man kn köpa en tv för så mycke pengar!!Men men har man så de räcker och blir över så får la de gå ;)..

Händer ida då?!
Ska åka till min Grekiska Prinsessa med Kristian snart!!Ska äta lite och kika film =)...Vet inte a de bli för film eller mat?!Nån som har nåt förslag?!
Nåt gott måste man ju hitta!Man får slå sina kloka hjärnor ihop så kan vi nog få till nåt bra =)..

Kommer lite bilder från i onsdas!!
Anna och jag!!Emeli!!

Nä om man skulle bada så man fick upp värmen kanske =)

xoxo♥


Backstage!!

Va på Backstage igår med Anna och Emeli!!Va la kul så =)..och full blev ja!!Men saknade min Grekiska Prinsessa massor!!Hade vart kul om hon åkte med!Kommer lite bilder från gårdagen senare!!

Har precis kommit hem från jobbet..Är så himla trött!!Sitter och kollar på Criminal Mindes!!
Ska la snart lägga mej!!Ska med Johan till Lerum imorn!Han ska köpa en tv!Kan va bra att ha..Sen ska ja kika fim med Emma och Kristian tror ja!Om inte Emma fått ihop lite folk från hennes jobb!!Men får se va som händer..Just nu är ja för bakis ;)

Nä nu fryser ja så blir nog ett litet bad nu =)

ha de gött!
xoxo♥


Härlit väder!!

Har vart massa härlit väder idag =)..Gick till Jessica och de va masa varmt =)
Sen gick vi till ICA..Va en härli promenad =)

Åt tacosgratäng tror ja de hette!!Gott va de iaf =)

Innan ja gick tänte ja sätta på en maskin tvätt men så hade ja glömt tycka på start knappen =S
Kollar nu på The Hills!Har sett domma avsnitten några ggr!Väntar tills den 8/11 då dom nya börjar=)


Igår kväll när ja va på väg till jobbet tyckte ja den ena skon satt lite löst men tänkte inte så mycke på de!!Och när ja nästan är på jobbet ser ja att ja fått på en svart sko..........och en vit!!Haha..de är verklien typiskt mej =p

Nä nu ska ja kolla klart tv!!!

I have a dream that not maby gona be true!!!

xoxo♥

Sola!

Nu ska ja snart gå och sola =)..Hade tänkt ligga i badet länge och gå diret efter!Men som allti så blir ja för rastlös av att bara ligga..så efter 10-15min vaja uppe ur badet igen =p..
Fick städat lite förut iaf =)..Badrummet!Så nu är de bara rasta damsugaren och tvätta moppen ;)

Imorn är de marknad här!!Men tror ja dissar den..orkar nog inte upp tils de är slut!!

Nä nu orkar ja inte skriva mer..mitt tagentbord är helt cpit.......IGEN!!!!!!!!!!!!!!


xoxo♥

Städ dag!!

Idag städar ja!!Är därför ja sitter här ;)..Hehe nä men tog en liten paus i städningen och vila ryggen!!Hade så jävla ont igår när ja gick i stan(som är Trollhättan för mej)..Måste köpa nya skor som inte är så platta*suck*

Händer ida då?!Ja som ni vet städar ja,tvättar och grejar!!Och lyssnar på min nya skiva..som ja gjort alldeles själv =)..Bästa låten just nu är Alex C. - You´ve got the sweetest ass in the world! så grym bara!!Är nog månadens låt..Fast Geo da Silva - I do you lika a truck!Är en av mina favvisar mä!!Älskar den låten!

Ska laga mat om en stnd men har ingen aning om va ja ska äta?!Nåt förslag?!..Är sugen på hemmagjorda köttbullar och potatis..men har inte tagt upp nån köttfärs!!men de kan ja ju göra sen så kan ja äta de imorn =)

Funderar på att gå och hälsa på Jessica imorn när ja vaknat..Har inte träffat barnen på länge!!!
Nä om ja skullel yfta å den tunga och ta mig ann badrummet så kan ja rasta damsugarn sen!!
Och läser min Grekiska Prinsessa detta så glömde Hugo en l här i söndas!!En brun bil =p..

Nä nu är de städ som gäller!!!!!!
xoxo♥

Ännu tröttare!!!!!!!!!

Ida är ja ännnnnnu tröttare!Jobba fört sen åka och handla!-men nu har ja mat iaf..

Är så arg för en sak..och de kommer inte gå!!!!!!!Får nog prata mä Emma imorn om de!!Hon kommer bli lika lessnsom mej....
Men är ju om man väntar till den 15..för VET MED ALL SÄKERHET ATT DE FUNKAR NÄSTA =).Men får ta mej ett snacke henne*suckar grymt djupt*

Låg och titta på SATC och somna..men vakna till när dom skrek..Men ska kolla klart nu och hoppas ja somnar igen =)

Jaja vi hörs imorn!!

xoxo♥

Trött

Är massa trött!!Emma och Hugo har vart här =)...allti lika kul!!Och synda gjorde vi..Eller ja mest jag!
Jag tog ju pizza!!Men men de får ja ta igen i veckan ;)

Imorn blir de jobb..IGEN I know!!!Men de är bara 7.00-13.30..på Mandelblom!!Sen ska ja vänta på att modra mi ska sluta kl 14 så ska vi dra till stan och handla lite på Etage!Sen ska vi handla mat!!Måste ha nya skor och jacka!!

Funderar på att lägga mej!!Men har lite att göra innan!!Eller så gör ja de helt enkelt imorn =)
Har sååån kramp!!

Ska ringa Johan och säga att vi kanske ka festa lite hos Emma på lörda så han an komma med några kompisar =)..Och höra mä Kristian och Jesper =)

Fast ska hör mä Emma igen så ja inte lovar för mycke ;)...

Och så harde börjat regna igen*suck*..Men då sover ja som bäst!!
Nä nu får de nog bli sägen asså!!Fixar de imorn de ja ska göra!!Och de går så fint så =)

Natti natti!!

xoxo♥

Zakynthos here we come!!

ÄNTLIEN är den beställd =)..Månda blir de betald*woho*

Va på himla fest humör förut så skulle kolla om nån kunde va trevli och byta med mej så ja kunde fest lite med min Grekiska Prinsessa!!! men nej då då hade alla planer redan*suck*..men men får dra hem lite folk till Emma nästa helg!!!

And by the way!!ja heter inte Linda längre!!Lyssna enbart till namnet Leroy ;)..(Tror ja de va..haha)

Har nu läst ut den första boken av ja va fan hette hon nu då..*hhmm tänker så de knackar*..Boken heter iaf Jenny S..SKIT BRA bok!!Så börja ja läsa tvåan men då handlar de ju inte om Jenny direkt!!så bidde lite besviken!!Tänk att få den chansen hon fick efter bara några dar i Sthlm!!Jobb,bostad och så!!Men tvåan är säkert bra den mä =)..

Är en del att göra på jobbet!!Första ronden tog evigeheter!!ringde ÖVERALLT!!Och nu är kl 04,03..Fast egebtlien 05,03..så ska ju typ gå hem om 2timmar och 15 min!!men nu blir de 3timmar och 15 min*suck*..men de får gå =)
Jävla väder de är då!!!

Imorn händer inte mycke!!kanske åka på bingo mä mor och far!!Har inte träffat pappa på evigheter!!Men får se om ja orkar upp!!jobbar ju ändå 11,25 ida!!Hehe

Nä nu får ja gå bort till dom andra så dom inte undrar om ja rymt ;)

xoxo♥

Rättstavelse!!

Ser att ja skrev att snart har vi vart hemma i en vecka!!!En månad ska de stå!!
Och de är inte bara dom 2 bilderna ja älskar!!Älskar alla bilder därifrån!!

Puss hej!!

xoxo♥

Lång vecka!

Har vart en såååå lång vecka!Alla andra veckor har gått snabbt!Men inte denna!Kan de va för att de är löning på månda?!
Igår kom ja på att de är ju den 23/10..en månad sen vi åkte till Zakynthos!!Och snart har vi vart hemma i en vecka!!!
Kommer bilderna som ja älskar!!Ni lär få se mycke av dom ;)

Händer ida då?!Ska väl snart försöka äta nåt..men vad?!Sen blir de att rasta damsugarn!Sen blrir de sova en sund och duscha!Sen gå till jobbet!!Och när ja nu har ett mål så går de såååå bra att jobba!!Hehe..eller ja inte så direkt men lite =)

Nä nu ska ja kika i frysen om ja har nåt smaskit*tvivlar*...
Hejpådej!

xoxo♥

Kul kul..

Ida har ja haft en kul kväll =)..Gjorde sallad och sen satt vi och tjöta massor!!Mest om Zakynthos men va kul att berätta för Angeline om trippen!!Många goa skratt..hon ska mä när bebisen kommit och hon kan lämna den hemma med Jan!!

Hhmm ja är nog lite hungri igen!!Har massa ont  i magen!!Fryser massa..funderar på att bada..men kl är ju en del!!
Eller så kanske man skulle sova så man kommer upp tidit imorn bitti =)

Aja hej hopp gummi snopp!!

xoxo♥

Tjejekväll....

Ikväll blir de tjejkväll =)..ska bli himla kul!!Angeline ska ju snart ha bebis så vi vill träffa henne lite innan hon får bebis för sen blir de ju så mycke annat hon ska greja mä =)..så man vet aldri när hon hinner eller orkar =)..Men träffa en lille ska vi =)..Tror de blir en liten pojk!!

Somna till slut igår!Gick upp halv nio och väckte Josefin men kunde knapp hålla mej vaken =p..och glömde fråg Josefin om hjälp!Har ondare idag!Tänkte ja skulle rådfråga mamma på månda när ja ska mä henne hem!Sen ska vi till stan!!Inte för att ja kan handla så mycke..typ inget!Vet va ja får i lön nu!och ja jo de räcker ju till att beställa resan!tror ja..måste gå igenom mina räkningar!!Men ska nog gå bra =)..Vill ju ha resan beställd så de är helt säkert att v kommeriväg den 9 juni..eller ja vi SKA dit då=)

Nä nu ska ja hoppa in i duschen sen ska ja börja mä salladen ja ska göra!Får se om ja har nån god pasta hemma..Men de har ja nog =)

Ha de gött och skriver nog mer ikväll!!
Me like...........and miss!!

xoxo♥

03.10..

..är kl nu!!Kan inte sova!Har tankar som snurrar i huvudet.......kan de va så?!Har ju haft lite ont ett tag..Ett tryck på nåt sätt!!Domningar och stickningar...Va kan de va?!De är större på ena sidan än andra!Får be Josefin hjälpa mej imorn!!Men de gör ont när ja rör vid de*suck*..kan de va de ja misstänker?!Känner mej som en jävla kärring och ska ha ont överallt..misstänka allt!Fast de är känns annorlund....Mot allt annat!!!Vill inte skriva ut vart ja har ont eller va de är ja är rädd för förens ja kollat de!Vill ju inte ni ska tro att de är nåt och så visar de sig att de inte är!
Och OM...OM de nu skulle va nåt så skulle ja ju knappast skriva de här först!!!!
Man kanske kan googla på de och se va de skriver!!Vill inte va "hon som söker läkare för allt"..De värsta är att ja ska snart dit och lämna prover för reuatism som går i släkten...så då känns de dumt att söka för detta om de bra är nån jävla skit grej*SUCK*...

Aja imorn får vi se!Ska ringa mamma och höra va hon tror...eller gå till hennes jobb så ja kommer ut och rör på mej lite....Rensa tankarna genom gång!!Nu värker de....

Nä får la försöka blunda..kan ju sätta på en film så kanske ja somnar till den!Vll ju inte väcka Josefin och Tommy så får la ha de på lågt ljud!!!

Blir nog filmen Step Up 2 - The Street!

Ha de bra så kanske ja kan uppdatera mej imorn om min oro!!!

xoxo♥

Dålig..

..på att komma på en överskrift!!Borde va lätt men ibland går de bara inte =p

Fjort ida då?!hhmm vakna..duscha..gick till Jessica där Frida,Katrine och Kasper va och hälsa på!!Katrine kände igen mej men inte Kasper!Han vaju bara bebis när ja såg han sist!!Men va kul att träffa dom igen =)

Sen gick ja och handla lite..hem och bestämma om vi skulle äta korvan eller inte!!Lilla Linda tog bara lite lite!Men blev ändå proppmätt..sen satt vi här en stund..ja,Josefin och Tommy!sen gick vi till Jessica vid tjugo i åtta typ..kika filmen Vega Baby..som ja och Emma ska se på lörda =)..sen gick vi hem!och ja lagade hemmagjorda fiskpinnar och potatis till Tommy!Blev sugen mä så smaka lite =)..Så nu är ja way to mätt!!*suck*..
Men men..

Vart grymt tråkit väder ida!Elle förmiddan ochlite på eftermiddan va fin men runt halv fem börja deregna här och så fortsatte de!!

Josefin och Tommy sover här!!Dom ligger i min säng nu!!Josefin va så grymt trött..fast kl är ju halv ett iof och hon ska upp halv 9..och Tommy halv 7!!Så va la på tiden dom la sej!!hehe..

Nu blir de att kolla Navy CIS!!
Natti..

xoxo♥

Brohter and sisters!!

Tror de böjar snart =)..Hoppas på de!!
Fattar inte va de är mä mitt tangentbord..vissa bokstäver kommer inte mä!!!
Blir galen!...
Tar 100 år att skriva ett bogginlägg!!

Spelar min älskade låt helllllla tiden!!

Geo da Silva - I´ll do you lika a truck!

Nä nu ska ja kika på Brothers and sisters!!

xoxo♥

Så jävla tråkit!!!

De borde fan va förbjudet att ha så här tråkit!Är på skit dålit humör..och mitt tangentbord krånglar så skiter i att skriva mer........

xoxo♥

.....

ALLA  TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !!
för du vill väl aldrig stå utan kärleken.. ?

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN: Linda Dahlqvist
FÖDD: 28 augusti 1985
BOR: Nossebro
SMEKNAMN: Linda.
INTRESSEN: Vänner, sova, festa
SKOLA: Nepp

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: Självklart
ÅNGRAT NÅGOT: Att ja åkte hem från Zakynthos
LJUGIT: Vet inte?!
SVIKIT NÅGON: Jag brukar inte svika folk.
KÄNNT DIG SÄMST: Jodå!
GRÅTIT: Nån tår här och där!
SKRATTAT: Ja verklien!Mer än ja nånsin gjort!
VARIT SJUK: Nja, inte mer än vanlit^^
VARIT UTOMLANDS: Japp =)..Zakynthos.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Om syrrorna och Emma räknas?!

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: Inte nu längre!
SKRATTAR DU OFTA: Haha aa de sista!
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: För lat för att städa!
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Lessen och glad om vartanat!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Orka!
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Vem har inte de?!

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Aa ön Zakynthos ^^
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Tyvärr ja!
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Ibland.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Inte nu längre!
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nä..
OM JA, VEM: Fast är ju färlsad i Magic Mushroom och Zakynthos!(Vet tjatar om de men me like)
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Ingen.
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: 2 skulle ja tro!
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: För många gånger.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Jo de har hänt!
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Inte en aning?!Den som fångar mitt intresse!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Både och!
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Längre..kortare är väldit få som är ;)                                        
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT
: Spelar ingen roll!
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Skulle inte skryta mä de iaf!

UTSEENDET PÅ DIG


BRUNETT ELLER BLONDIN:  Blond.
ÖGON FÄRG: Blå-gröna.
LÅNGT ELLER KORT HÅR: Långt!
SNYGG ELLER FUL: Kan inte ja avgöra!
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Nja..
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Händer!
ELLER TVÄRTOM?: Nä..
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Inte va ja kan minnas!!
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nepp..
SMINKAR DU DIG: Nä inte för ofta!
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN ?: Nja passar bättre utan!!


Ont......

........i ryggen!!kunde knappt röra mej!Ja som hade tänkt damsuga och torka golven här idag..Men de får bli imorn efter jag vart hos Jessica!!Frida(min föredetta svägerska) ska kmma dit och kika på några overaller till Kasper..Så ska bli kul tt träffa dom =)..har inte träffat Katrine på massa länge!Inte Kasper heller för den delen!!
Sen undra Anna om ja ville hitta på nåt imorn eftermidda och ja ska ändå itnegöra nåt förens Josefin kommer hit!Fast de va ju städningen då..men kan ju hinna mä den på förmiddan..om ja kommer upp i tid!!hehe..

Just nu kikar ja The Hills..vet inte va som kommer på tv ikväll!!kanske nån film!
Väntar på att de ska bli 8 november..så ja får se dom nya avsnitten av The Hills!Säsong 4 =)

Helgen blir lugn!Freda ska ja jobba natten..sen blir de sova,sen upp runt hav tre så ska vi åka till McDonalds..ja och Emma =)..vi ska spana lite ;)..haha!!

Ja är såååå sugen på cola..gorde ju ett misstag igår med att av ren vana att gå och ta cola*suck*
Är alldeles torr i halsen!!
Nä nu fr ja skriva mer sen =p

xoxo♥

Sallad

Emma och Hugo kom till mej förut =D..Så åt ja en kycklingsallad och Emma en salladsbulle =)
Nu är ja grymt mätt =)..
Nu kikar ja Design: Simon & Tomas!Men funerar på att gå till sängs och lösa korsord som ja köpte förut =)

Va händer imorn då?!Då kanske Frodi kommer..annars blir de hel lugnt!!Damsuga..som ja inte hann ida!

Ja vill ha en ny soffa!!Har hittat en för 2500..men tror den är lika liten som min..och grejen är ju den att ja vill ha en som är större..känns ju som om man sitter på varandra!!
Och så har ja hittat en matsalsbord för 1500..så de är ju vilket man skulle välja..risken är ju större att ja har mer råd med matsalsbordet än soffan!Aja de märker ja ju nån da!

De blåser som fan ute..Sover oftast bäst då!!Men är så himla tråkit!!Blir ju så jävla kallt!!!

Aja nu ska ja hnga upp sista tvätten..
Hejpådej!

xoxo♥

OTH..

...sitter ja och kollar på nu!!Nathan ska åka och hämta hem Haley  som har åkt på turne!
Har hängt upp en maskin tvätt..sen ska ja ta vara på rentvätten i sovrummet!!

Har ätit lite mat mä!Eller mat och mat..smörgås!!Köpte go färska tekakor på ICA Maxi..De va konstit att gå där utan att spana*haha*..Fast man va ju lite så att tänk om han kommer och går här!!
Men risken va ju liten ;)

Aja ja fryser som fan..vill tillbaka till Zakynthos..ja där kom de igen!Cant help it!!Där är de varmt!fast kanske inte nu..inte lika som på sommaren men är ju varmare än detta skit vädret*bbrr*..Får nog bli ett bad sen när maskinen är klar så de slipper låta så när man försöker slappna av i ett varmt bad!!

Har hittat min grekiska låt mä!!Oohh Lucky lucky I do you like a truck!!haha..skit bra låt=)..

xoxo♥

Jag har...

...fan syndat igen!!Men denna gången vade helt omedvetet!!Va i Trollhättan mä Jessica,Jörgen och Jennifer..Så blev  hungria så sa att vi kan en korv där bort för 10 kr och man får ju dricka mä!!Gick fram och tog dricka!!Börja dricka..Så hada ja bara någar minuter innan ståt och sagt att ja va så dukti som inte druckit cola på över 1 vecka..sitter cch äter korv!Så kommer ja på att de är ju fan cola ja sitter ch dricker!!blev gött besviken på mej själv*snyft*..
Men darck typ inget efter de sen!!Men de gick av ren vana*suck*..*ajabaja på mej*

Men har vart dukti och diskat och satt på en tvätt som precis blev klar som ja ska hänga upp och sätta på en ny!Sen bli damsuga och torka golvet =)..

Vill ha onsda nu!Så ja kan kika en grej som är avgörande för en grej!!Denna månaden..Aja hoppas de går =D..
Nä nu får ja skriva mer sen  =)

xoxo♥

Gossip Girl

Nu har Emma och Hugo vart här och kollar OTH och Gossip Girl!Så va vi ute och gick sen så laga Emma mat..hos mej!!Och vet ni va ja gjorde?!Jag titta på..haha!!!Borde va ja som lagar mat men Emma är bättre på fläskfile än mej!!

Nu kikar ja på I Hennes Skor!

Ja och Emma kan verklien inte hålla oss från att prata om Zakynthos!Hela tiden kommer vi att tänka på de..haha!!Nåt nytt som vi asgarvar åt..eller nåt gamalt som vi asgarvat åt i timmar!!Som fortfarande är lika rolit..hahahahaha!!!!

Har lite mer energi nu än förut!Orka knappt sitta rakt..och så fort ja lagt mej ner så slockna ja!!Vakna när Emma messa och så att hon va på väg =)

Nä nu blir de tv..sen sängen!!
Natti

xoxo♥

Syndat..

..Igår synda jag!!Åt nästan en halv pizza!De va gott till en början men sen börja ja må illa!

Hart vart i Skövde och vart hårmodell...blev lite kort i nacken!Men men de växer ut!

Urch är så trött så okar inte skriva..

xoxo♥


Go Morron...

Ja ni läste rätt..och ja vet att kl är 16.40 nu*suckar*..Kunde inte somna inatt!!Så runt fem halv sex stängde sej äntlien ögonen och ja föll i sömn!!Kommer ju fan ligga och vrida och vända mej hemma hos Martina..
Ska dit om några timmar...Men först ska ja duscha och diska!!

Johan rngde mej runt 4 inatt..Han hade fått sällskap mä sej hem från krogen när ja fråga vem sa han att de kommer låta dumt!då frstod ja att de va en kille..Mende va Rygell som inte hade hemskjus!!Så dom tyckte lilla Linda skulle ha fest ida!Så han sa att dom kommer runt fem och är et jävla gng!Och kl är nu 16.44 så om en kvart kanske dom står här och ringer på!!och Linda sitter i pyamas och har inte städat!!Jaja tror inte på han ändå men =p..

Hoppas ida och imorn går fort!Så ja får träffa Emma nån gång!är hur längesen som helst!!6 dagar..

Nä nu måste ja göra nåt!!

xoxo♥

Grannar...

Ja då har grannarna fest...igen!!!!!!!!!Eller ja dom spelar musik..högt!!
Funderar på att äta nåt..har ju inte gjort de än!!men har fikat hos Jessica förut!!Men vet inte va ja ska äta?!
Är nån kass film på 3an med Johnny Depp..Så ska slänga på Tokyo Drift strax tänkte ja!Längesen man såg den..sen är den bra och har snygga killar och bilar ;)..och bra musik!!

Emma fick mej att skratta så förut när hon skicka mess!!Ja har en tendens att ALLTI gå på yngre killar!!Och får veta efter att dom är yngre..Men iaf..på Zakynthos lärde ja och Emma känna en kille där som nog är världens snyggaste kille!Och han är 26..ellr va han 27?!aja skit samma äldre än oss är han iaf!!så känner Emma en som är rätt lik han som bara är 17 så skicka hon och fråga om man kan bli kär i en 17 årnig fast man är 23(På skämt)..fast de kanske man inte ska fråga dej!!och fan va ja skratta..hahaha!!Hon får mig allti att skratta!!Min lilla Grekiska Prinsessa!!Love you.....
Oj va ja saknar Zakynthos!!

Nä nu säger ja hej på dej för en stund ;)..

xoxo♥

Fredag

Ja då va de redan freda!!tiden går fort..och de tackar ja för!!
Märktes i eftermiddas när ja vakna att ja tagit igen all sömn ja missat!!vakna halv fem typ..kommer Linda kunna sova inatt?!Låt mej tänka...NEJ!!!!!Som tur är har ja laddat hem lite nya filmer ja får glo på!Läsa lite..Aja eller gå och lägga sej snart kanske ja sover hela natten!konstit nog är ja massa trött...
Kom på att ja inte träffat Emma sen i söndas =S......Men får träffa henne på sönda =D..

Nä nu ska ja kika tv!!sen blir de diska...

xoxo♥

LÄNGTAR



Ja längtar såååå tillbaka!!kollar jämt på bilderna!!urch nä nu måste ja dusha..ville bara visa de bästa ja vart mä om och de ja älskar mest..Ja de ja älskar mest ä ju självklart Emma =)..sen är de Kamikazi..och självklart Magic Mushroom..Och mina små greker och allt va dom nu är*hahaha*

xoxo♥

Tråkit..

Då har ja nyss vaknat..kunde inte somna när ja kom hem så somna runt halv elva!Sen när ja väl somna och hade sovit en stund så greja dom mä nåt utanför!Sen sov ja lite till så vakna ja av att de va disco i huset!!Hon under mej dunka på som fan!!men men..Och då va kl 16.09..bara att gå upp!Så nu kollar ja tv..vart dukti och satt på en maskin tvätt*duktia mej*

Nu tänker ja prata lite jobb..tråkit kanske men gött att skriva av sej!!Igår när man kom till jobbet va allt bra och så..sen när man hämta rapporten fick man veta att en avlidit..och de händer jämt!Man blir inte så lessen..eller jo de blir man ju så för är ju ändå en person man vårdat..och denna person har ja vårdat i nästan 7 år!!Och när vi kom så va allt klart..personen va tvättad och färdi..anhöriga hade gått!!Och så ska vi köra till kylrummet sen..de va jobbit!!Man kan inte tänka att de ligger en människa under täcket..En del frågar hur kan man torka skit?!men de är inte de jobbiaste..de jobbiaste är ju att göra i ordning en som avlidit!tvätta,ta på kläder,göra fin så anhöriga kan komma..inte jobbit som i "ååhh de här är orkar ja inte göra" utan känslomässit..Aja nu ha ja fått skriva av mej =p

Ja ska snart hänga upp tvätten sen blir de att värma mat!Fast vet inte om ja ska göra de för Mirjana ska göra min efterlängtade omellet =D..fråga henne igår hur man gjorde den och då sa hon att hon tar mä grejer så gör vi den ihop imorn så kan ja skriva undertiden =)..och inte säger jag nej till Mirjanas mat =)..
Får bjuda Emma på de nån gång!om hon äter omellet..fast de gör inte ja men denna...aa gud säger ja bara!!kan känna smaken  munnen när ja tänker på den!!haha..

Hoppas Emma kommer ändå på sönda..är ju Gossip Girls..så ska vi ju äta fläskfile!!!!Men hon kommer nog fast de blivit ändrat lite..men de här ska vi klara =)..vi får hjälpa varandra!!Är nog bara du och ja som vet va ja pratar om och vill inte skriva de här för är ju ändå personlit =)..så räcker mä att skriva så =p..så har ja fått de avskrivet mä!
Är gött att skriva av sej för man slutar tänka på saker då!Eller ja vissa saker slutar man tänka på!!Jisses detta blev en hela novell..haha!!Kommer på mer att skriva hela tiden =)..

Nä nu ska ja kika klart The Hills..

Sen duscha!!

xoxo♥

Potatisgratäng!!

Ja då har ja gjort potatisgratäng för fösta gången!!Har tänkt göra de många många många gånger!!Menhar aldri blivit av..och för att vara första gången så gick de la att äta!Men nästa gång ska j inte a så mycke matlagningsgrädde och inte så mycke krydda!men annars gick de att äta =)

Ja ska snart gå till jobbet..eller ja snrt och nart om några timmar!funderar på att gå dit lite innan så ja kan se Bonde Söker Fru i fred!haha..

Annars blir de lugnt..ska sova länge imorn sen är de bara fixa mat sen gå till jobbet!igen..Men men de ger ju pengar till vårn lilla resa =D..Så ja ska nog härda ut tills den 8 juni =)..måste ju va ledi på den natten!fast kan la jobba dan men..aja de är ju långt kvar(tyvärr) så behöver ju inte diskutera de nu..Fast ni lär få läsa om min längtan masssssor =D

Nä nu ska a kika klart på The Hills!!

xoxo♥

Film..

Har vart och tittat film hos Jessica idag!Blev Förtrollad..Har sett den men inte Josefin så då såg vi den!!den är väldit bra =)
Idag ska Josefin sva här..dom ska ta skolkort imorn och då ville hon inte åka moppe så hon måste ha hjälm på sej osm förstör håret =p..och mamma jobbar så då gå de ju bra att dom sover här =)

Kolla på lite jobb på ams.se förut!!fanns ett på Cypern som låter intressant!!Som servitris och man får bestämma lön,bo i nyrenovera lägenhet..och så måste man va bra på engelska!!och visst kan ja engelska..när ja är full*haha*..
Kan ju inte va full på jobbet ;)..sen vågar ja inte själv!!Men känner mej själv så lär ju inte kolla upp de något vidare!!!

Imorn ska ja bara ta de lugnt!Sätta på en maskin tvätt till..kanske damsuga...sen blir de sova ochsen gå till jobbet!!måste fixa mat till jobbet mä!!räker att ja kokar potatis iof..har fisk kvar sen måndas!!Fast kanske gör potatisgratäng imorn och nån kotlett till =)..

Vill ha freda nu!!!!på en gång......

Nä nu ska ja hjäa Josefi mä läxor,sen göra en logg åt henne!!samtidit som vi kikar på Shark..

xoxo♥

13.32

Idag vakna ja 13.32...hatar att vakna så sent*suck*..Men när ja väl vakna efteratt ha legat vaken länge drömde ja värsta mardrömmarna!!Först va de en som jaga mej och nån mer!Nån ja tyckte om..tror vi va tillsammans.så mörda jagaren han!Som typ i SAW filmerna..skit rå död =S..sen vakna ja och drömde nåt att polisen jaga mej och massa folk och att dom trodde vi hade snott grejer..men de va inte vi utan nån som köde massa fort före oss..skit konstit =S..
Men men nu är ja vaken och har vart dukti och satt på en maskin tvätt och diskat =)..
På freda ska Emma komma hit och så ska vi betälla resan =D..Då kommer nog allt kännas bättre!!Ska bli kul att komma tillbaka =)
Me först ska ja till Martina så ja får fråga Emma om hon kan komma lite senare!är typ hemma runt 6 skulle ja tro!Men de är nog inga problem!!
Sitter och lyssnar på musik och känner mej på bra humör ida!Vet inte varför men vakna nästan med bra humör!kanske för att de snart är freda!!Låter konstit men ja trivs inte alls hemma..inte i Sverige!Ja skulle lätt kunna fytta till Zakynthos bara ja har ett jobb!Ross skulle kika efter jobb me samtidit är de om man vågar flytta dit utan nån =S..Och så måste man söka visum och grejer*puh*

Josefin kommer om en stund..eller ja runt halv åtta!så ska vi gå till Jessica och kika film!Senska vi hem och sova!Josefin ska till skolan imorn!!


Kom ju på att v tyo ska ha tjejkvällp lörda..men de går ju inte för har ju glömt att de är denna helgen ja ska va modell så ska ju till Martina på lörda kväll mä!!Aja de får la gå..Får träffa Emma på sönda eller nåt så kanske vi kan ha tjej kvällen på freda om både Angeline och Emma kan då!!

Nä nu blir de lite städning(är på städhumör =S)...haha

xoxo♥

Lång dag!

Denna dan har känst såååå lång!va samma igår..trodde aldri dagen skulle ta slut!men så kom Emma och då gick de fort!!
På tal om Emma..på freda kommer hon hit så ska vi beställa resan till Zakynthos =D..Fast tyvärr är de lågt kvar tills man ska åka!!Typ 8 månader*suck*..
Men de kommer gå så fort så =)..Snart är de ju jul..sen är de påsk och så kommer de gå så fort!!innan vi vet ordet av de så är de den 9 juni!
Har redan bokat upp syrran så hon ska bo här =)

Ja nu ska man snart lägga sej!!vet inte va ja ska göra annars?!Kollar på Färjan som går på femman!!ite kul..
Väntar på att bilderna från Casa ska komma upp men icke..dom är gött sega!!

xoxo♥

Hej på dej!

Ska snart dra mej till sängen!!Är lite sömni..Emma och Hugo har vart här ida och vi har kollat Gossip Girl och ätit sallad!!med kyckling och tonfisk!!oc de smaka typ ingen tonfisk..me dont like!!men de gick bra för de inte smaka nåt =p

Gud kom på nu när ja tänkt att ja snart ska lägga mej att frsta natten på hotellet på Zakynthos så försökte Emma våldta mej*haha*..nä så allvarlit va de inte!ja (lika dum som allti) hade glömt stänga av larmet på mobilenså halv två den natten så ringer laremt på mobilen och vi båda sove och fattar inget så ser jahur Emma kommer emot mej och ska stäga av och tror de är hennes larm!Ohj va vi skratta dan efter*asg*..Ja den resan kommer finnas i mitt huvud tills ja dör!!Och visst kommer vi får rolit den 9 juni när vi ska tillbaka men inte alls lika rolit..men kanske roliare =)

Nu glömde ja ju fråga Sara om hon ville hjälpa mej att designa min blogg sida..för som vanlit är ja inte så smart så ja fattar hu ma gör ;)..får skriva en till komentar te´na!!!

Nä nu får de nog bli sänga!!!
Natti natti

xoxo♥

Sugen

Är så sugen på pizza!!men de får va ja inte va..ska ju sluta mä sånt..sen kommer Emma snart mä sallad!eller ja snart och snart...om några timmar!!
Har ingen ork elle lust att skriva ida!Hehe..

xoxo♥

Dålit humör!!!

Är fortfarande på dålit humör!!*suck*..får väl hppas  bli bättre till ikväll!!Men ska hinna gå til mamma,äta,handla och göra mej i ordnig till halv 7 då ja ska va hos Anna..
Och en hät taktn kommer ja aldri hinna de..har inte lust att träffa nån alls ida!!Men dekaske ädrar sej sen =)..Nr ja fått imej lite sprit!!!

Kanske för ja längtar tillbaka till Agrassi!!!Mår illa..fan va ja ska klaga då*Suck*
Om ja skull ta tag i mej själv ochgå till mamma så kanja gå och handla och sen äta!så ska ja nog hinna med detta!!!

xoxo♥

Suck

Är på så dålit humör!!Har aft massa kul med mat,skratt och spel ida med mina kompisar!!Men ändå är ja på dålit humör..Är nog för ja inte druckit cola!Tog min sista igår..så ska ja hålla mej ifårn de tills 9 juni =S...Men de ska la gå!!mycke sura mina lär de blir!!

Nu ska ska ja gå och sova..annars kommer humöret bli värre*suckar djup*

xoxo♥

Burger King!


Ja är såååå sugen på Burger King!!Men får inte vara de..För de första finns de inte på nära håll!sen ska ja inte äta sånt mer!!!Eller jo nån gång men inte så ofta som ja har gjort!!
Så nu ska ja göra lagad mat så ja orka mä natten =p..

xoxo♥

Here again!!

Ja nu är ja här igen =p..har lite tråkit!!har diskat*duktia mej*..sen har ja anmält mej och Emma på spinning!!ja ni läste rätt.spinning!!Vi ska komma form nu tills vi ska åka!!Iof så är de långt kvar men börjar man aldri så kommer man aldri igång!!
Ska snart laga mat..blev sugen på bacon och makaroner!!men är inte alls sugen å de längre =S..men nu har ja agit fram de!!
Är såååå sugen på pizza!!!men ska inte äta de mer!!undra om man kan dricka soppr kanske?!Modifast!mamma gör ju de och hon går ju ner!!Så kanske skulle testa de?!fast då ska an inte äta nån lagad mat..och de vet ja inte om ja klarar!!är ju gött att tugga nåt iaf =p

Fan ja längtar tillbaka såååå mycke till Zakynthos!!!Varför kan inte hösten,julen och våren vara över nu och vara typ den 7 juni så ja kan stå och pack min väska och hänga upp lite kläder ja tvättat som ja tvättat i sista minuten!och måste packa ner!Sen kan de blir den 8 juni så man kan greja lite hemma och sen lägga sej runt 8-9!!gå upp runt 02 och sen duscha!!Och åka mot Göteborg!!Och gå på planet hem till mitt älskade Grekland*haha*...

Nä nu får ja väl göra nåt ist för att ligga här och tycka synd om mej själv =p

xoxo♥

9 juni

9 juni blir de vi far iväg*woho*..ska bli så himla kul att komma iväg igen =)..
Och blir nog 2 rum..kanske lika bra ;)..

Ja ska snart diska och sen försöka äta nåt!!vet inte va ja ska ha bara?!har ju inte tinat nåt...så får se va de blir!!ALL fet mat + godis är de slut med nu!Vi ska klara att gå ner =)..Och de kommer gå så bra så =)..

Funderar på atthöra om Jessica bjuder på mat ;)..så slipper ja fixa de!!hehe

Nä nu hinns inte de mer att sitta här mä..

xoxo♥

Jobba..

Ja då ska man snart gå till jobbet!!bara fem timmar =)..men ändå!!sen ska ja dit imorn 7-14..men de går de mä!!
Torsda ska ja till Martina!!freda ska ja,Emma,Kristian och Jesper kika film oh spela spel!!!

Nu har vi kikat med på resor!!blir nog 9 juni..men får se =)..vore himla gött om i kom väg!!
Har fått  så himla ont i fingrarna sen ja kom hem..är bättre i Grekland där de är varmt hela tiden =)..får nog flytta dit!!haha..
Nä men får väl gå till farbror doktorn =)

Nä nu måste ja fixa maten!!!!

xoxo♥

Katy Perry!!

Ja låg och sola föut på min rast på jobbet!!och helt plötslit kom Katy Perry - I kissed a girl!!och ja fick värsta smilet..haha!!kunde inte sluta le =p..kommer allti le och bli på bra humör när ja hör den =)..Undra varför ;)..haha!!
Fast de är klart nån gång kanskeja glömmer de och inte förknippar låten med han=p

Sitter och kollar på resor till Zakynthos!!blir nog en resa i början av sommaren och sen i september igen=)..me like that country =)...I want to move there!!!An I will..maby =p

Jaja nä nu ska jaleta vidare=)
Ser nästan t som om vi tar hotellet mitt emot Magic Mushroom =)..krypavstånd hem...ööhh aa =)..

xoxo♥


Gossip Girl

Då har ÄNTLIEN nya avsnitt av Gossip Girl börjat!!som ja har längtat =D..Emma och Hugo va mä och titta..s åt vi god fläskfile och klyftpotatis*mums*..Emma kom hit run kvart över fem..och då va ja inte hemma..kom hem lite efter 7..och ja som skulle va hemma halv sex!!!!!!!!!!!!
De regna så mycke så fick köra så sakta..och så fick odm avbryta spelet hela tiden för man hörde inte nåt va dom sa när dom ropa ut..Och så fick Kristina bingo..så va den fel!!hahahahaha...höll på att dö!!för de är lite pinsamt =p..Är ju lite unga killar som jobbar dr mä ;)

Nä nu måsteja sova!ska upp halv 7 och duscha sen ska ja gå till jobbet..börjar 8..och slutar 18*pust*
Natti natti

xoxo♥

Trött!

Ja är sååå trött ida!!vet inte varför..va ute igår!!eller ja vet inte om man kan kalla de de för vi va på trubaduren och va typ nyktra!!drack 2 groggar..och kände typ inget!!Hade de vart innan Zakynthos resan hade ja vart dyngrak..hehe!!har nog börjat tåla mer efter resan..haha!!Men iaf..de va skit tråkit igår..eller inte skt tråkit men inte kul nykter!!Träffa många gamla kompisar!!
Sen bjöd Linnea på kamikazi...och fy fan va den smaka*snyft*..va inte alls som Greklands kamikazi!!ville inte svälja ner den!!!smaka way to much vodka!!och de ska en inte göra*suck*...blev jätte besviken!!men tack ändå Linnea för att du bjöd =)..

Ska snart åka mä mamma på bingo!!får hoppas man vinner lite!!kan behövas!!
Sen kommer Emma =D..fast då är inte ja hemma!Men hon har nyckel =)..och så ska hon börja mä mat..fläskfile och klyftpotatis och "Gunilla-sås" =)..massa gott!!sen ska vi se på premiären av Gossip Girls =D..

Nä nu måste ja göra mej i ordning!!
Whis me luck!

xoxo♥

2008 me like!!!!

2008 har vart de bästa året ja haft!!!Kommer allti minnas 2008 som ett BRA år!!om man tänker på hur de har vart!!
Ja och Emma bestämde oss för att innan vi fyller 23 ska vi ha tatuerat oss!!and yes..de gjorde vi =)..
Ja har piercat naveln som ja aldri trodde ja skulle våga!!Har festat massor och har bara vart kul fester...utan tråkitgheter och slagsmål (förutom lite deckningar här och där ;))...
Börja prata om en utomlandsresa..troddeinte de skulle bli av!!men tro de eller ej..kl 02.15 satt ja och pappa i bilen på väg till Bredöl och hämta upp Emma!!och 06.30 satt vi på planet till Zakynthos - Agrasi!!!Hur mysi ö på Grekland som helst!!
Trodde att när vi kommer hem att nu har vi retat gallfeber på varandra så vi inte kommer tåla varandra!!Men inte en enda sur min alls..drack mest hela veckan =)..och sola och åt god mat!!och kolla in rumpor(mest ja)..haha!!Har aldri vart mä om nåt roliare än den veckan..me love <3..

And whats happends in Grekland stays in Grekland!!!!!!(Vissa saker iaf ellr hur Emma) =)..

Har haft de jätte bra på jobbet mä!!Ingen vill ju jobba men fick jobba natten och ja älskar att jobba natten om ja måste jobba..så de va en till grej som va bra!!Har även börjat köra lite mä Kristian!!har haft mycke kul medans ja kört med gap och skrik på andra billister som inte kan köra för 5 öre*asg*..alla kan ju ine köra lika bra som mej =)..haha!!

Nu när vi är hemma är de konstit att inte ha Emma här hela tiden!!men vi har träffats varje da sen vi kom hem nästan ändå!!inte onsdan..men annars varje da!!torsda va hon snäll och körde mej till Trollhättan så ja fick köpa mej en mobil..så fixa hon naglarna!och igår så åkte vi och fixa håret!!hon klippte sej..blev jätte fint och ja färga mitt hår!!Sen åkte vi till Trollhättan igen..så ja fick handlat mat!så åkte Johan mä =)..va kul!sen åkte ja hem så kom Emma så åt vi pizza och sen så kolla vi film=)..och nu kommer hon snart igen!så ska vi festa lite..sen kommer hon imorn och kikar på nya avsnitt av Gossip Girls =)..haha!!

Johan kom hit igår kväll mä!!öll på att tvätta och när ja skulle gå in i badrummer så va de n stor sjö där!trodde ja had stopp i avloppet!!Så ringde Johan för ja fick inte loss kanten på badkaret!!Så han kom snällt till Nossebro från Grästorp och hjälpte mej!!sen visa de att de inte va stopp..de va en grej i bak som hade hoppat ur!!!Hehe..men de va inte dumt att stå en frda käll och kika på när en kille i snickar byxor städa i mitt badrum ;)

Nä nu måste ja städa resten av lägeheten =)..så ja kan mä att släppa in nån här se!!fast orkar inte flytta på min resväska så den får fint ligga kvar i vardagsrumme =P

xoxo♥

Magic Mushroom!!

Bästa baren och dom 2 bästa bartedrarna in the world =)

Så tråkit!!

De är så grymt tråkit att va hemma i Sverige!!suckar djupt!!..Tänker på Zakynthos och Magic Mushroom hela tiden..
Tycker de kan bli nästa år nu så vi kan åka dit igen!!!
Va bara där en vecka..men va kostit att vakna och sen när man kolla så låg inte Emma där..hehe!!sen fatta ja att ja va hemma i Sverige..och så duscha ja och allt och tog på mej kortbxor och linne och slängde handduke på golvet och skulle gå till Jessica och lämna de ja köpt till barnen så kolla ja mej i spegeln och kom på IGEN att ja är ju hemma i Sverige och ja kan ju inte gå i kortbyxor här..så fick snällt byta om till höst käder..och snällt hänga upp handduken för ingen tar upp den efter mig och byter ut den..hehe!

Imorn ska ja till Trollhättan och köpa ny telefon =)..Med Emma och Hugo!!Men vet inte va de blir för telefon än!!
nä nu ska ja sova!!

natti natti
xoxo♥

RSS 2.0