SMS-inlägg

img_7787 (MMS)

Badade i söndags =)


SMS-inlägg

img_7092 (MMS)

Mina 2 goingar <3


SMS-inlägg

img_0200 (MMS)

Så här glad blir jag när jag fått lite mat i magen =) mammas & pappas goding <3


SMS-inlägg

img_4745 (MMS)


SMS-inlägg

img_4745 (MMS)

Min söta going.. Linnea tog detta underbara kortet på den sötaste bebisen som finns <3 va och fika förra veckan inne i Skara.. Tror hon kommer bli ett litet kakmonster ;)


Måndag 20110530

God morgon!
Är en trött morgon fast vi inte gick upp förens kvart i 8. Men la oss runt 00 och sen vakna Felicia vid 2 och ville ha lite påfyllning sen sov vi till typ 7. Men myste lite innan vi gick upp.
Jonas är hemma idag oxå =) Mysigt för oss även fast han inte orkar göra så mycke!
Jag ska till jobbet i eftermiddag och skriva lite papper sen så blir de la hem. Eller till huset och hämta lite saker. Inte så mycke kvar nu. Dom nya ska ju in snart. Skulle kommit in i helgen men eftersom Jonas är sjuk och de är en tung grej kvar så fick vi skjuta på de lite..
Men de gick bra så ska hämta lite smågrejer sen så får Jonas hämta den tunga saken nån dag i veckan så får jag ta städningen innan fredag!
Ska slänga mig lite på soffan nu..
Jonas & Felicia ♥

Mors dag!

Då va mors dag firat för i år!
Va mysig.. Först hemma hos mamma och åt god jordgubbs/banan tårta.. Sen hem till svärmor på lite mer tårta.
Så nu är vi hemma igen.. Felicia ligger och småpratar jätte trött uppe i sängen och Jonas är inne och handla mat. Har inte fått i oss nån middag idag =)
Har ont i magen oxå =(
Sitter och kika på Big Brother. Fast kikar inte så mycke för kikar mest här ;)
Jaja ka kika aftonbladet nu - igen!
Jonas & Felicia ♥

Söndag 20110529

Ettermedda på er ;)
Mors dag idag då.. MIN första morsdag =D Känns underbart ;) Fick en bok av Felicia. Leif GW Persson - Den döende dektetiven. Den verkar bra.. Aldrig läst hans böcker så ska bli spännande att läsa. Men ska läsa "Varför gråter inte Emma" först..
Johan har precis vart här och kopplat in ps3 internet åt oss =) Så nu kan vi kika på musik och Jonas kan spela online.
Som han inte lär göra så mycke men ändå ;)
Får se om Jonas jobba imorn. Han ska ju inte anstränga sig så mycke så jag tycker de är onödigt men de är ju upp han men lika bra att va hemma och ta de lugnt.
Ska till jobbet imorn och fixa min delegation.. Den hade visst gått ut och de förstår jag inte riktigt men men skit samma.. Får åka dit och skriva på för ska ju jobba 5 veckor i sommar så lika bra att få de fixat.
Ska åka till mamma om en liten stund.. Ska fira morsdag och käka lite tårta och efter de ska vi till Jonas mamma och fika lite.. Eller ja lämna blomma iaf =p
Längtar till 8 juni då jag ska till MVC =D Ska boka ul-tid då oxå!
Nä ska kika lite aftonbaldet nu och se om de hänt åt intressant.. Mer än mord och våldtäckter och skit =(
Jonas & Felicia ♥

Liberopaket!

De har jag vart och hämtat på Lindex i Lidköping idag =)
Men va la inte så jätte bra saker i så.. Ett par grövita sockar i stl 23-25(de har man la typ som 2 åring? Knappt), blöjor i stl 4 (Felicia har 3 men 4a kommer hon ju använda oxå =) ), engånghackklappar, lotion, olja och nån cdskiva och bindor.

Jonas farfar fyllde 80 igår så vi åkte dit med en blomma. Jonas mår ju bättre idag så han orkade de =) Så fick lite fika men Jonas fick i lite men inte mycke för han kan ju inte svälja så bra än =( Men kåvepininet verkar bra iaf.

Har börjat må illa nu igen på kvällen. Har inte ätit på några timmar så är la kanske dax för en liten kvällssmörgås ;)
Fick Jonas att göra 2 smörgåsar till mej ♥

Måste ju till huset imorn oxå*suck* Är sista helgen så får la gå.. Om Jonas tar alla grejer så städar jag. Inte mycke kvar att städa för städa en annan dag där så är toaletterna och tvättstugan och gå en sväng med dammsugarn på övervåningen och torka alla golv där nere!
Tror inte han vill jag ska torka golvet där uppe då de är heltäckningsmattor i alla rum ;) De är nåt jag saknar på morgonen.. att sätta ner fötterna på varmt och skönt golv! Ska inhandla mattor att ha på var sin sida av sängen så man slipper fysa om fötterna ;)
Har inte bestämt hur vi ska ha rummen än här =( Felicias rum är ju klart (inte tapeserat utan vet vilket hon ska ha) men då kommer frågan vilket h*n ska ha? Ska de va rättvist så ska ju den andra bebisen ha de rummet vi har nu för de är lika stort som Felicias. Men de tredje rummetär inte så stort så då kommer knappt våran säng få plats =(
Sen har vi ju ett rum på nedervåningen som är stort och bra men vill inte lämna dom där uppe sen när dom får eget rum. Så vi är lite kluvna.. Visst kommer bebisen sova med oss ett bra tag och Felicia snart få eget så fort hennes rum är klart!
Jaja nu får vi la prata om nåt annat än mina bekymmer.

Ska kolla på Big Brother snart sen blir de nog sängen. Eller kanske nån film!
Innan jag fick Felicia tyckte jag folk va konstiga för dom la sig tidigare än innan dom fick barn. Men förstår dom fullt ut nu ;) Och en fråga man ofta får är om vi har Felicia mellan oss i sängen på nätterna. Men de har vi inte, inte för att vi inte vill utan för att hon inte vill. Hon kan ligga och mysa och leka en stund men sen går de inte. Och de är la bra så för vi slipper ju vänja av henne med att ligga med oss, men samtidigt är de mysigt om hon ville sova med oss så man kunde mysa på natten eller känna att hon ligger där..
Jag låg hos mina föräldrar jätte länge innan jag sov i egen säng. Eller ja innan jag sluta gå in till dom. Ibland vaknade jag i deras säng och gått i sömnen dit.

Nä ska la lösa lite korsord nu..

Sov gott alla och ha de så bra..

Jonas & Felicia ♥

Fredag 20110527

Morn.. Dagen börja bra. Gick upp med Felicia runt 8, fick lite välling och ny blöja.
Sen lekte vi lite och sen vart dagen inte alls lika bra =(
Börja hosta lite och tänkte jag får la ta mig en smörgås men drack lite vatten först.. ALLT kom upp. Så nu är köksgolvet skurat oxå ^^
Hade ju tänkt göra de idag iaf men får la gå en sväng till i köket sen =)

Jonas ligger och sover och har tjatat på han att han MÅSTE upp och ta sin pencilin men inte fan går han upp =( Så nu skiter jag i de. Han är vuxen och ska klara de själv utan tjat men vet att han är trög på morgonen så tänkte jag säger till hanmen efter typ 5:te gången så sket jag i de. Nu får han skylle sig själv om dom inte hjälper!!

Verkar som Felicia börjar bli lite trött igen så får la snart lägga henne igen. Så jag kan läsa klart min bok.. Föresten sa lite fel när jag skrev vad hon hette.. Hon hette visst Adele Parks inte Alice som hade skrivit boken jag läset ^^
Den börjar bli lite seg. Men den är bra och rolig.. Eller mer spännande.

Nä får la gå upp med henne nu för nu blir hon "tröttgnällig" =)

Ha de gött..

Jonas & Felicia ♥

Lite god natt blogg....

De får de bli nu innan sömnen tar över ;) Har precis lagt oss i sängen.. Jonas snarkar redan den lilla sjuklingen och Felicia ligger och babblar.. Fast verkar som hon somnar strax =) Hon vakna när bb va slut så va bara att gå upp och se om hon ville somna om.. Hon somna om några ggr men sen vakna hon till ordentligt så fick bli lite välling! Och nu är hon tyst så verkar som hon somnat =) Minns inte om jag skrev i förra inlägget att vi vart hos läkarn idag? Tror i te jag skrivit de! Men iaf.. Lämnade Felicia hos Linnea en sväng för hon ville gärna ha henne sen hade Jonas tid 12:20 så åkte dig, fick komma om lite tidigare och så kom de in en dansk eller tysk läkare.. Klämde på halsen, kolla i halsen och prata fort. Va nog tur jag va med inne för han prata lite läkarspråk(man lärde sig lite på praktiken på vct) och bröt på nåt annat språk så jag svarade i Jonas ställe ;) Efter knappt 2 minuter säger han " du har halsfluss, gå till Apoteket och hämta ut kåvepini och försvinner de inte med de kom tillbaka för då är de kanske kötelfeber. Vi behöver inte ta prover eller så för ser dina tonsiller" Tänkte de gick ju smärtfritt och kommer till apoteket och hon i kassan greja och helt plötsligt vart de nåt fel så köpet vart avbrutet och kassan stängde sig hela tiden och så.. Så de tog lite tid. Sen handla jag lite medans Jonas satt i bilen sen hämta vi våran docka. Hon hade vart jätte duktig och bara vart lite ledsen =) sen har vi mest myst i soffan och tagit de lugnt! Har en del disk så SKA ta den imorn.. Och rast lilla dammsugarn och torka golv tänkte jag.'plocka lite allmänt i den mån jag kan innan illamåendet kommer =) Och nu regnar de =) ja jag är glad för älskar att sova när de regnar. Sover som en liten ängel då ;) men sen får de gärna va fint imorn för ska hänga ut tvätt är de tänkt.. Annars får jag hänga de här inne men torkar inte lika fort inne som ute i fint väder.. Nä nu vart de lite längre än väntat så ska sova nu! Natti Jonas & Felicia <3


Torsdag 20110526

God morgon.. Idag är vi uppe tidigt =) Felicia vaknade typ halv 7 men vi gick upp närmare halv 8.
Jonas ligger i sängen och är glöhet.. Kan knappt ligga nära han för blir för varmt. Så jag väntar på att kl ska bli 8 så jag kan ringa vct åt han så han får en tid idag.
Hoppas han orkar sig upp ut sängen..
Men de måste han så han kanbli frisk ;)

Idag ska vi inte göra så värst mycke mer än att jag ska ta hand om min sjukling och disken.. Och Felicia e klart =)
Mat har jag inte ens tänkt på men tror de bara är jag och Flisa som kommer äta idag.. Jonas får nyponsoppa, yoghurt och te =)


Kollar lite på Nyhetsmorgon just nu.. Finns inget direkt så här tidigt att se på..

Åhh va kl går segt när man väntar på något.
Får la köra in han sen till läkarn för tror inte han kan köra. Jag fick ju köra firmabilen till kompisen igår så han är verkligen sjuk ;) Annars ska han alltid köra =p

Nä ska la leka lite med busan innan jag ska ringa..

Jonas & Felicia ♥

Min lilla sjukling..

Min stora älskling är sjuk =( feber och ont i halsen.. Så imorn blir de att han är hemma från jobbet! Han ska till läkarn imorn.. Så jag har kört firma bilen hem till hans jobbar kompis så dom kommer till jobbet.. Ligger och kollar på Big Brother och halv kolla på Grey's Anatomy förut för prata med farmor och farfar för dom ville ha hjälp med att ladda hem en grej men inte lätt när man sitter här och dom sitter i Bro och ska förklara över telefon men vi fick de att funka =) så får kolla på reprisen.. Sen blir mys innan vi somnar.. tycker de är underbart att vi kan somna ihop varje kväll =) Jonas & Felicia <3


Hemma =)

Då va vi hemma igen.. Eller ja vi har vart hemma en stund men Flisa la sig sirekt vi kom hem och har precis vaknat.
Åkte in till Skara tidigare för tyckte synd om Linnea som skulle behöva gå hela vägen till vct så fråga om jag skulle köra henne dit så vi va hos Linnea närmare halv 11..

Sen fika vi på Gustavssons Konditori.. alltid lika gott =) Satt där en bra stund och pratade om de mesta.. Som vi brukar göra =)
Sen gick vi in på SoHo(tror jag den hette) sen vidare till ICA för tänkte följa med Linnea hem så skulle köpa mat till Flisa som hon kunde äta. Sen gick vi till Ugglan för skulle kolla på nåt till min lilla goding men hitta inget direkt.. Så köpte boken "Varför gråter inte Emma" som jag ska läsa efter jag läst ut " Livet är en fest" av Alice Park.
Men sen fick Linnea ett telefonsamtal så vi fick åka hem ist så får komma upp till dom en annan dag ist =)
Sen åkte jag och Flisa till Coop och handla lite mat och sen hem..

Så har våran dag sett ut än så länge =)

Jonas & Felicia ♥

Onsdag 20110525

Morn morn.. Idag känner jag mig utvilad =) och på bra humör. Än sp långe iaf.. Inget illamående än *woho* Ligger i sängen igen iaf.. Gick upp strax innan 8 och verkar som Felicia år trött igen så pröva att lägga henne då vi ska till Linnea sen så är de bra om hon är pigg ;) Men får se om hon somnar.. Idag ska vi som sagt till Linnea sen fika.. När vi åker hem så åker vi in till Coop och handlar lite =) behöver lite mat till goingen! Blir nog potatis och köttfärsgratäng till middag idag.. Om jag orkar stå och snurra potatisen i skivor.. Min matberedare har gått sönder så de kommer jag önska mig i present.. Eller köpa en till mig själv snart! Dom är väldigt bra.. Blir nog lite jordgubbsköp om de finns och om dom är fräscha =) när vi va hos mormor så köpte mamma de till henne som hon skulle ha men va nog jag och Jossan som åt upp dom nästan ist ;) Nå ska läsa lite nu i väntan på om hon somnar.. Skriver mer sen! Jonas & Felicia <3


Sover gott.,

Gör min lilla goding nu =) och jag ligger och kollar på The Big Bang Theory och Jonas har träning.. Idag igen! Försöker kämpa emot att inte spy.. Har gått bra i några timmar iaf =) Finns inget bra direkt på tv kl 20 så blir Äntligen Hemma och sen dom desperata fruarna (som jag trodde va igår då jag trodde de va tisdag och idag har jag trott hela dagen att de är onsdag) och sen bb så blir de sängen sen.. Om jag orkar hänka mig vaken! Sovit rätt mycke hela dagen idag.. Blev snitzel och rösti till middag idag.. Va la sådär! Imorn vet jag inte vad de blir.. Är sjukt sugen på kladdkaka.. Och jag tycker inte ens om kladdkaka.. Jonas & Felicia <3


Tisdag 20110524

God förmiddag.. Har sovit bra inatt =) lite konstiga drömmar men denna går inte förklara =p Så Felicia vakna runt halv 7 men vi myste lite till typ halv 8 <3 sen så ville hon sova igen vid 9 men sov bara en liten stund.. Men de va skönt för jag slocknade oxå och de är skönt att de inte blir för länge dör då blir jag så seg och trött.. Blir inget Linnea idag =( men förstår henne.. Man sover skitkasst när man kommit en bit in i graviditeten så förstår henne fullt ut =) så vi testar imorn ist.. Behöver ju handla men då får Jonas göra de på hem vägen ist.. De som är så bra med Linnea och Therese att dom blir ute sura om man ställer in en träff =) och jag blir inte sur om dom ställer in.. För man är inte på topp jämt och ibland orkar man bara inte umgås fast man har bestämt.. Felicia är på topp humör just nu =) de gillar vi.. Har nyss fått lite gröt och springer runt i sin gåstol.. Verkar som hon vill leka lite nu med sin mamma för hon står och tittar på mig ;) Jonas & Felicia <3


Lite soffblogg..

Får de bli så här nu på kvällen! Mår kasst =( va lite bättre förut men nu sen typ halv 7 så har jag mått illa och allt vill komma upp.. Åt runt 7 så vill inte äta igen men känns som de är de ända son hjälper*suck* Ska till Linnea imorn så hoppas de håller sig bort =) för vill träffa henne imorn.. Har inte gjort så mycke sen jag skrev förut! Busat med Flisa, ätit och sagt hej och hej då till Jonas( då han träna idag) och kollat på Teen Mom 2.. Nu är de CSI tills bb börjar.. Så ha de gött för lägger mig nog snart.. Jonas & Felicia <3


Måndag 20110523

urch då va de måndag.. flera dagar kvar till helg =(
Idag är ingen bra dag.....................

Dagen började super tät och efter nån timme så spydde jag ner halva vardagsrummet =( Men de blev ju torkat så va la kanske bra ;)
Sen vart de en sväng till psykologen.. Mådde illa mest hela tiden och trodde jag skulle spy.. Vågade inte gå in i affären som jag egentligen va tvungen till..
Men nu är vi hemma och Flisa har fått lite mat och ligger nu och vilar..

Om jag mår bra imorn ska jag åka till Linnea =) Va längesen nu. Så ska fika lite*mums*

Hade en sjuk dröm inatt.. Att Jonas glömde telefonen här nere och orka inte hämta den.. Så han ställde en socka!!!!! som klocka.. och för att de skulle funka så rulla han ihop den som en boll och sen la i den i två andra strumpor.
Sjuka drömmar man har =S ;)

Idag blir de korvstroganoff till middag.. Va längesen!

Jisses vad de blåser ute =( Inte kul att gå ut då!

Jaja ska la kika lite fb sen ta kort på Flisan nya kläder och lägga upp.

Så ha de gött..

Jonas & Felicia♥

Söndag 20110522

Lite segt med inlägg dom senaste dagarna men de får ni tåla ;) Har ju ett liv oxå =p

Men iaf.. har la inte hänt ås mycke sen sist. Vart på 30-års kalas för Jörgen. Fick god fjärilskotlett och pommes på Calzone i Nossebro. Sen gick vi hem till dom och fika med tårta. De va gott..
Trots att de inte va nån av mig, Jonas eller Flisa som fyllde år så fick vi en present.. Jessica hade framkallat en canvastavla på Felicia.. Jätte fin är de =) Så ska sätta upp den nån dag snart.

I lördags så myste vi mest hela dagen. Va en sväng på Blombacka för Jonas skulle tvätta bilen sen vart de tacos mys och lite godis och lite OC tittande. Har inte kopplat in teliaboxern än och orkade inte de så hade vi ingen bra film hemma så fick bli lite OC.. Har massa programm kvar att kolla.

Idag har vi inte gjort så mycke heller. Jag sov till typ 9 eftersom de är Jonas morgon.. Sen skulle hon sova lite så då låg jag kvar och läste tills både Jonas och Flisa vakna igen. Vart en sväng på COOP och handlat lite mat. Och nu målar Jonas och Flisa sover och jag sitter här.. (på dåligt humör.. eller mer huvudvärk)

Hon sitter mer och mer stadigt nu min lilla going.. Och stå upp vill hon hela tiden =) Men man måste ju hållla i henne =p Lite svajig är hon allt och för liten för att stå själv.

Jaja ska la kika lite FB nu.. Är så tråkigt väder! Va fint förut men nu är de grått och mulet..

Jonas & Felicia ♥

Förkyld?

Urch känns som jag är på g att bli förkyld=(
Orkar inte de.. Har nyss blivit fri från de..

Sitter och kollar på Grannfejden! Är så kul för dom är verkligen dumma..

Dagen har gått fort.. När Jonas kom hem så funderade vi på vad vi skulle ha för mat. Så ringde hans pappa och ville ha hjälp med datorn så åkte dit sen in till Skara så handla vi mat.. Så har precis ätit och Jonas duschar sen ska vi mysa lite =)

Jaja ska la kika klart nu =)

Jonas & Felicia ♥

Torsdag 20110519

Morn..
Eller förmiddag..

Dåligt humör här idag AB!!!! Hatar att va på dåligt humör. Men kollar jag på Flisa blir jag jätte glad men de går ju över så fort jag gör nåt!
Hade tänkt gå en sväng med Linda idag men vetti fan om jag orkar.. Vakna 03,28 och kunde inte somna om direkt =( somna, vakna, somna, vakna och så höll de på till lite i sju då Flisa ville upp.. Hon har sovit hela natten så inte hennes påhitt att jag vart vaken ;) Men va så sist jag va gravid att jag inte riktigt kunde sova.. vana runt 4-5..
Men de va mest den sista tiden.. när jag va i typ 7 månaden.
Så vet inte varför de är redan så?

Felicia springer runt i gåstolen nu.. Och drar i allt! Min lilla sötis..

Imorn är de fredag och de gillar vi.. Då gör Jonas sista dagen för veckan =D men inte får jag ha han i fred förens sent på kvällen.. Ska på kalas hos min syster för hennes Jörgen fyller ju 30 imorn.
Tror jag skrivit de i nåt inlägg innan.

MTv är på här som vanligt om dagarna.. Felicia tycker den är bra.. Byter jag kanal blir de lite protester. Förutom när de är htg(brukar oftas sova då). Men hon kollar inte direkt på tv:n.. Bara när de är Tresor och Actimel reklamen som hon kollar och de går inte få kontakt med henne =) Utan hon vill nog bara höra musiken i bakgrunden när hon leker.
Nån musikvideo kan hon titta på men aldrig en hel.. Då flyttar jag på henne för hon ska ju inte helst kolla tv.. Men lite gör inget. Är mitt barn så jag bestämmer ju =)

Fattar inte en sak. När jag väntade Flisa så vart jag lite nere. Ville inte ta hand om disken, städa eller knappt mig själv.. Och de är samma denna gången.. Orkar inte bry mig.. Leker med Flisa eller sitter i soffan. Och fixar maten är de jag gör.. Oftast tar jag la disken men efter nån dag eller 2.. Och de är inte så kul att ha de så.. Eller för Jonas att komma hem och se disk och stök.. Så igår fixade han♥ detta då jag va sjukt trött efter en heldag borta.

Men idag SKA jag fixa disk och tvätt =) Även fast humöret är nere i botten!!!!! Nu är la inte alla dagar deppiga men nästan alla.. Vet inte varför.. får nog ta upp de på MVC nästa gång!


Jonas & Felicia♥

Onsdag 20110518

Go kväll.. Redan 18 maj idag! Sommaren är snart över ;) nä skoja bara.. Men sommaren går tyvärr fort! Fast i sommar gör inget om de går fort för ska jobba hela juli så då gör de inget om de går fort =) Har vart hos min mormor och hälsat på idag.. Va kul =) Sen vart de en sväng till Överby och handla lite kläder till min going! Ska ta bilder och lägga upp! Finns så mycke så man blir alldeles sjuk! Hoppas på att få köpa lite blått till vintern =D Hade ju tänkt åka till jul på Liseberg i år men får la hoppa de om bebisen kommit ut innan.. Lite kallt för en så liten bebis! Imorn ska vi väl försöka komma ut på en promenad om vädret tillåter, vill inte ut om de regnar! Visst har regn skydd men ändå! Jajamen ska kolla på Grey's nu och sen Big Brother och sen nana sängen =) Jonas & Felicia <3


Tisdag 20110517

Tisdag idag då.. Bara! Dagarna har gått fort men känns som veckan aldrig kommer bli helg!
Fredag ska vi på 30-års kalas på Calzone för Jörgen(syrrans kille). Ska bli  kul..

Ja som vanligt när de är kväll så somnar Jonas tidigt.. Har försökt väcka han ett bra tag så han får laga mat och duscha men går la sådär.. Nu kom han!!

Kollar på Desperate Houswife som typ är slut nu så ska kolla på Big Brother.

Har vart ute på en liten promenad idag.. Va skönt. Skulle ju kolla när Philip spela match men tiden räckte inte till då vi skulle handla och äta =( Så får kolla nästa gång!
Kollade på en syskonvagn idag för en granne här hade en som dom ville bli av med.. Men de va la inget som vi direkt kunde ha nu för va ingen liggdel mä och så så va lite onödigt men ha sa ta med den för den tar bara plats. Så ska la göra i ordning den så får vi se om vi säljer den eller om vi anväder den när dom blir lite större!

Är sjukt trött idag*gäsp*

Imorn ska vi med mamma till mormor och hälsa på. Ska va där redan kl 9*gäspar* Sen ska vi till Överby och köpa Jörgens present.

Så få se hur länge vi är hos mamma!

Jaja ska la kika klart på tv:n nu!

Ha de gött!

Jonas & Felicia ♥

Jaha...

Urch har sån jävla huvudvärk =( Hade de förut oxå men den försvann men har kommit tillbaka =(

Fick ordnat disken och lite mat. Precis när vi skulle äta så kom Jonas jobbar kompisar Dalemo och Forss.. Pinsamt då de va sjukt stökigt och grejer ÖVERALLT!!!!

Men men dom stanna inte så länge så vi kunde få i oss mat.. Och Flisa va bara lite förkyld nu på kvällen så hon har fått bada lite =) Och nu försöker Jonas somna henne =)
Är tyst där uppe så hon har nog somnat.. och Jonas oxå ;) Nä han kommer nog snart..

Imorn kanske vi skulle ta och hälsa på Linnea.. Får se vad hon säger.. Men beror la på hur hon mår och om jag mår bra ;)

Min going är försöt.. Hon va jätte arg förut och ville inte ligga i babygymmet men jag skulle bara göra nåt så skulle ta henne nästan direkt (och de gör inget om hon skriker jag vet) så kom reklamen för Tresor fram.. den nya kellogs reklamen.. Hon är helt besatt av den. Vart knäpp tyst och bara blängde på tv:n och och skratta sen så va de slut så vart hon hysterisk igen!! Lilla söting ;)

Och när vi åt så sprang hon omkring i gåstolen och va lite gnällig(hon hade nyss ätit och ville inte sitta vid bordet med oss) och fick se sig i ugnen och börjar asgarva.. Min lilla älskling!!

Jaja ha de så gött så skriver jag nog imorn =)

Jonas & Felicia ♥

Måndag 20110516

God morgon... Redan uppe och ligger redan i sängen igen ;) Felicia ville upp typ vid 6 men jag va rätt pig en stund.. Men nu har vi lagt oss igen! Mitt regnskydd till vagnen ligger hos mamma så idag kan vi Inge gå nån promenad =( ifall de börjar regna.. Va ju så mysko väder igår!!! Nu verkar de som min going somnat så får somna jag oxå nu ;) Snark på er!! Jonas & Felicia <3


Tjena moss..

Blir ett lite natti inlägg här.. Har inte direkt haft lust att skriva nåt!

Idag har vi mest tagit de lugnt.. Mys och sen vart inne i Skara och handlat!
Sen lagat lite mexicansk lasange.. Och lekt massor med Flisa =) Är tänder på väg tror jag.. Och hon ska dra av alla blad från blomman vi har ståendes på golvet.. Helt galen ;)

Imorn händer inte mycke.. Ska plocka lite och tvätta.. Hoppas på en dag utan illamående så man kan ta sig ut på en promenad =)

Verkar som de bara är vi som inte kollar hockeyn.. Intresserar mig inte. Men handboll där emot.. De är grejer de :)

Men nu är de dax för sängen så skriver la mer imorn..
Sov gott..

Jonas & Felicia ♥

Go kväll!

Urch vilket humör jag är på idag =/

Eller nu rättare sagt.. Är trött och allmänt sur!!!!!!
Så kanske är tur att Jonas är chaffis idag ;)

Sitter och kikar lite på FB men finns inget att kika på.. Spelar lite emellanåt.

Har vart borts i huset och grejat en del idag.. Sen vart de lite mat på Statiol på vägen hem. Jag tog kotlettrad m svampsås och stekt potatis och Jonas hamburgetalltik.. Andrew skulle äta hos Jonas föräldrar så han ville inget ha =)

Är ju Eurovision nu men är inte så intresserad. Kommer ju stå på aftonbladet hur de gick ändå.. Så kikar på Pearl Harbor mellan varven som går på 4an..

Jaja ska inte tråka ut er mer..

Jonas & Felicia ♥

Fredag 20110513

God morgon..Sjukt trött idag oxå. Känns att jag inte sovit så bra på 2 dagar.. ska inte klaga för finns dom som har de värre och är vakna varje natt och går upp tidigt.
Felicia vakna vid 21 tiden igår och vägra somna om men somna runt 22 tiden.. vakna vid 23 och ville byta blöja och få välling(trodde jag) men hon ville bara ha ny blöja sen la jag henne i sängen ingen och hon somna efter en stund.. vid halv 2 va de igång igen.. Och hon behövde inte byta blöja så va lite taskig och väckte Jonas så han fick mysa henne medans jag gjorde välling.. Sen så somna hon nästan direkt efter lite välling i magen.
Så vakna hon vid halv 8 nu så nu har hon fått påfyllning och nyblöja och springer runt i gåstolen =)
Mamma är självklart lite trött men lilla bebis är pigg som attan..

Skulle vilja fatta hur man lägger upp film man filmat här från mobilen.. Men om man gör somman gör med bild så funkar inte de =(

Idag är de MVC för hälsokontroll.. Så ska snart hoppa in i duschen.. Och min lilla mamma ska va barnvakt den lilla stund de tar ♥

Just de sitter och kollar på Vakna med The voice och Shire(?) är där och prata om nån hund.. Så kom jag på att jag drömde att jag körde över en liten hund =( Men den överlevde men fick lite ont i tassen..
Kanske är så att jag kommer köra på en hund nu när de är fredagen den 13 ;)
Nä skoja bara.. är inte skockis faktiskt..

Är konstig i halsen =S Igår när jag drack jos så såg jag när den va slut att de va spår av diskmaskinsmedel i glaset.. Så nu är jag super rädd att de ska hända bebisen nåt =S Och så hostar jag massor så jag nästan spyr..

Hua idag blev de lite långt =p

Jaja ska få i mig lite frukost sen duscha..

Ha de gött..

Jonas & Felicia ♥

Hungrig!

Är hungrig men inte sugen på något.. Så idag ska jag försöka få i mig en pizza.. Har fått lite kärlek till rostat bröd med ost på! Roast & toast mackorna ska de va =) Jag är fortfarande sjukt förvånad att jag är gravid igen!! Från att ha fått diagnosen pcos och ha 1 chans på miljonen att bli gravid på egen hand till att ha en jätte söt och go lite flicka som är de bästa jag vet.. Och ha en liten bevis till i magen och om allt går som de ska snart ha h*n i min famn.. De känns sjukt!! Men denna gången ska vi kolla könet.. Tror jag! Så jag vet pm jag kan ge Linnea Felicias rosa kläder som är försmått.. Nä nu får Jonas komma.. Hungrig!!!!! Jonas & Felicia <3


Torsdag 20110512

Urch vilken natt vi haft.. Eller så farligt va de inte men Felicia har knappt sovit och har hon sovit så har hon gråtit i sömnen.. Goingen hade feber och va snuvig =(
Och jag är ju inte van vid att hon är vaken så så idag är jag sjukt trött.. Hon har inte vart vaken så sen hon skulle ha mat var 4:de timme på neo och ett litet tag efter hemma.
Men nu är hon piggare och bara snuvig.. Så känns skönt!


Idag blir de mest hemma bara för de.. Eller ja vi har mest vart hemma dom senaste 2 veckorna..

Nä får ta henne nu.. Inge kul att ligga i babygymmet..

Jonas & Felicia ♥

Åska!!!

Den rubriken har nog många bloggare idag ;) Men jävlar va de åska förut.. Kom en smäll medans jag tog in tvätten i snabb fart och höll i sig sjukt länge.. Men nu verkar de ha lagt sig =D Har nyss ätit mat( hann precis klart med maten när första böixten kom) så nu är vi mätta. Jonas försöker natta Flisa! Hon är sjukt trött men somnar inte.. Hon har vart otroligt gnällig idag =( bara haft några bra stunder.. Men man blir ju glad av att titta på henne så lite gnäll och skrik får man la tåla ;) Får se om man vågar starta tv:n snart. Så man har nåt att göra =) vad gjorde man innan tv:n fanns ;) Elin: jo de är spännande men mycke funderingar på om man klara två så små ;) men tack =) Fick i mig rätt mycke mat idag mot andra dagar faktiskt.. Har inte haft matlust alls! Hade jag inte idag heller men de gick bra iaf =) Nä ska koppla in tv:n nu.. Jonas & Felicia <3


Onsdag 20110511

Redan onsdag.. Snart är de fredag!! Gillar vi..

Ja jag kan lika bra berätta för er som inte vet och har som inte har Jonas eller min syster på facebook men illamåendet va visst en graviditet till..
Och vet inte riktigt vad jag känner inför de? Har väl bestämt att ha kvar de men vi va väldigt tveksamma i början. Men fick veta i lördags så har inte vetat om de så länge.
Visst är de lite tidigt att gå ut med de men skit samma, ni får ju veta nån dag iaf..
Men är typ bara i v7 eller så..

Tänkte att när vi ändå håller på med blöjbyte och flaska kan vi lika bra fortsätta.. Och visst kommer de säkert bli jobbigt men de får de la bli i början tills man lärt sig att fixa 2 barn samtidigt..
Men de är kul.. Samtidigt som de är skrämmande.
Så kan ju hoppas de blir en liten Felix denna gången då så man har 1 av varje ;) Men de gör absolut INGET om de blir en tjej till.. Om allt nu går som de ska.

Idag är de inte lika fint väder.. Hade tänkt hänga ut tvätt men får se om man vågar. Ska ju regna idag sägs de..
Men har slängt in handdukar så får se hur de vädret är när den är klar!

Felicia springer runt i sin gåstol just nu.. Hon tycker de är jätte kul =) Ska ha ALLT som är på bordet och tvbänken..

Fick hem de nys köksbordet och stolarna igår och högtalarna till hemmabion.. Så nu har han sina stora högtalare där som han velat ha.. Och jag tycker de är kul med nytt köksbord ;)

Jaja ska försöka få i mig lite frukost nu..

Jonas & Felicia ♥

Då va de kväll igen!

Kvällen är redan här.. Dagen har gått fort. Som vanligt!
Hoppas den kommer går fort nu ;)

Idag har vi vart på BVC och sen den 19/4 då hon vägde 6180g och va64 lång så väger hon nu 6605g och va 65 lång.. Inte vuxit så myckepå längden men på bredden ;)
Så känns skönt att hon går uppåt!

Efter BVC åkte vi till mamma och hälsa på. Och stannade till typ halv 6.  Åt lite mat och bara pratade.
Så nu är jag trött. Och Felicia va oxå trött.. Helt hysterisk va hon här hemma så la henne i sin säng strax efter 7. Så kan nog förvänta mig en tidig morgon ;)

Jag lär säkert somna på soffa ;) Jonas är hos sin bror och ska grilla. Jag mår lite illa och Flisa måste ju sova så vi stannade hemma så får grilla nån annan gång, och så ska han hämta lite möbler vi ska ha från Johan =)

Jaja ska ringa Jessica nu. Ha de gött..

Jonas & Felicia♥

Tisdag 20110510

Idag fyller Linnea år... Grattis gumman! Puss ♥

Egentligen har jag inte tid att sitta här men gör de en snabbis iaf =p
Vi ska snart göra oss i ordning för BVC och psykologen. Får se om de är sista idag =)

Har sovit bra inatt.. Tror jag. Är inte så jätte trött. Iof så vakna Felicia vid 8 tiden så de va lite bättre än kl 6 som hon vaknat den senaste veckan! Funderar på om de är för att de blivit ljust så tidigt på morgonen?
Får nig sätta upp något mörkt över fönstret och se om de är de =)

Dröm lite konstigt oxå. Men vet inte direkt vad? Har vart så nu de sista..
Och illamåendet har börjat lägga sig lite =D Mådde lite illa förut men nu har de släppt.
Men ska allt ta mig en smörgås snart eftersom jag inte kan äta förens runt 12 idag.
Så ska Flisas väska göras i ordning och vi ska ta på oss lite mer än bara pyamas ;)

Måste komma ihåg att ta upp nån mat ur frysen. Har ju tappat matlusten helt så de är bara att ta fram nåt och tvinga i mig =(

Nä hinner inte mer nu!

Ha de gött.. Skriver mer sen om BVC

Jonas & Felicia ♥

Huu..

orkar inte säga mer.. Sov en liten stund.. va så sjukt trött!
Så somna runt halv 7 och vakna typ efter 40 min.. Försökte visst prata med Jonas när jag sov ^^

Sitter och kollarpå Total Blackout.. Är en blondin där inne som är lite störande =p
Har vart en skön dag.
Lyckades ta mig på en promenad och lite sittande på Lindas altan. Sen hem och fixa lite mat till mig och Felicia sen la jag henne runt halv 2 och så sov hon ända till 3 typ.. Va lite trött min going.
Sen vart de matlagningen igen runt 4-halv 5.
Mannen i huset ska ju oxå ha lite mat ;) Så vi åt spagetti & köttfärsås men de gick inte så bra att äta.. Vart illamående när jag stod och laga sen så gick de bara inte ner.. Fick ner rätt mycke ändå men inte så mycke så man blev mätt. Så nu har jag fått i mig en apelsin=)

Imorn har jag ingen aning om vad de blir för mat?

Och imorn blir de BVC och psykologen.. Är nog nån av dom sista gångerna som jag ska dit =)

Jaja får la lägga mig på soffan igen och dra filten över mig och vänta på Jonas som duschar.
Har altan dörren öppen och de känns knappt. Tror de är sommar snart =D

Jonas & Felicia ♥

Måndag 20110509

God morgon.. trött morgon ;)
Har sovit bra men trött =p

Så hoppas på att Flisa vill sova snart så vi kan lägga oss ;)
Flisa springer runt i sin gåstol förfullt nu.. Så nu kan man inte ha grejer lite överallt för hon ska ha ALLT =)
Hon börjar bli stor.. På flera plan ;)

Skulle ringa ett samtal idag som jag trodde hade tid kl 8 men icke.. kl 9.. så får försöka vänta tills de =)

Idag ska vi försöka oss på en promenad. Om jag orkar. Och illamåendet håller sig borta. Igår gick de bra. Mådde lite illa hos hans föräldrar en stund bara men gick bra att både gå dit och hem =)
Och laga mat ska vi göra oxå självklart =)
Tvätta lite oxå kanske. Har inte tvättat på hela veckan typ.. Nån maskin här och där bara!

Jaja skriver kanske mer senare =)
Just de Katerina åkte ur Big Borther igår.. ÄNTLIGEN!!!!!

Jonas & Felicia ♥

Söndag 20110508

God morgon.. Blev en sen morgon för familjen Carlsson idag =( ;) Jonas och Flisa gick upp runt halv 7 men jag låg kvar en stund och sen kom dom upp vid 9 och la sig då somna vi om allihop och vakna nu. Ville ju va med på städningen som va idag men nu kan vi inte mä att gå ut! Nu har ju alla nästan gjort klart och så ska dom grilla snart så då är de att vi kommer bara för de ska grillas och snart är klart =( Annars ska vi bara till hans föräldrar idag på söndagsfika.. Alla ska komma(alla barnen och "tillbehören") Så ska bli kul. Va längesen vi träffades allihop.. Mådde illa imorses när jag vakna till men annars har de vart bra.. Så ska försöka äta lite frukost. Ska försöka äta frukost nu och ringa Linda om de är mycke kvar att göra så kan vi komma ut =) Jonas & Felicia <3


Söndag 20110508

Söndag 20110508


Lördag 20110507

Idag fyller min mormor år =) Får åka till henne nån dag och hälsa på =)
Kanske på tisdag om mamma är ledig då..

Ja morgonen började knepit.. Där av förra inlägget!! Får se hur de blir med detta*suck*
Men vi får prata och se hur vi ska "lösa" situationen..

Några vet.. några inte! Får se om de kommer ut vad de är.

Jonas och Flisa är inne på Coop och handlar och jag ligger på soffan. Vi ska grilla idag*mums*
Har dock ingen matlust direkt pga illamåendet.
Får nog kolla upp detta nu!!!

Har fixat lite disk idag och myst med Flisa och Jonas har fortsatt att måla trappan.. Hade tänkt mysa med Jonas ikväll i soffan om han inte ska greja.

Har kollat på The City weekend break typ hela dagen.. Har aldrig sett de förut och de är riktigt bra.
Så ska fortsätta med de =)

Jonas & Felicia ♥

Kan man annat än....

......att säga FAN?????!!!!!! suck!!!


SMS-inlägg

img_9650 (MMS)

Min glada going <3 Dagen har vart lugn.. Linda & William kom förbi en stund.. Orkade mest ligga på soffan men orkade va social iaf =) Jonas är inne i Skara och handlar lite nu.. Är hungrig och lite yr och så!! Orkar inte gnälla i varje inlägg så får la försöka låta bli ;) Helgen blir lugn.. Söndag ska vi till Blombacka på fika.. Och imorn ska vi bara vara hemma och mysa.. Kikar på Bonde söker Fru =) så ska la försätta med de! Jonas & Felicia <3


Fredag 20110506

God morgon.. Men om en är så god vet jag inte.. Har inte kunnat sova så bra och vet inte varför.. Somnar till och efter 5 minuter så vaknar jag..
Sen har jag börjat vakna mellan 4-5 på morgonen och ligger vaken.. Så är sjukt trött eftersom Flisa vakna tidigt idag.

Men förhoppningsvis så vill hon sova snart så vi kan lägga oss en stund ;)
Illamåendet håller i sig =( Har precis ätit 2 smörgåsar och druckit lite jos.. Jag som har sjukt svårt för att äta på morgonen får kräckningar av att äta men jag måste för annars mår jag illa resten av dagen.. Men måste äta en gång i timmen =(
Ja jag ska kolla upp vad de är..


Och idag är de fredag.. Den dagen är bästpå hela veckan =D För då jobbar Jonas sista dagen för veckan..
På ett vis va de bättre när han jobba borta för då fick vi 4a dagar ihop men nu så får jag ju träffa han varje dag.. Dock bara några timmar eftersom vi lägger oss runt 23..

Måste försöka få städat här idag. Jonas har ju gjort klart i hallen så tänkte få dammsugat där..

Jaja skriver kanske mer sen..

Jonas & Felicia ♥

Slö...

Jisses vad trött jag blev helt plötsligt!
Har nyss ätit mat, blev kyckling och ris med cafe the paris sås =)

Och Flisa åt lite kvällsmat.. Gröt med smak av äpple & päron. Den tycker hon är jätte god. Men nu är den slut så imorn blir de fruktgröt så hoppas hon tycker om den oxå. Men de tror jag =)

Just de ska svara en kommentar =)
Elin: Ja de kommer tillslut.. De får ta den tid de tar och så får man träna =)

Ligger och kikar på Herr & Fru! Vet inte riktigt vad jag tycker om de. Är la inget höjdar program..
Bingo och Katarina är med idag.
Hon heter la Katarina?

Imorn händer inte så mycke.. Illamåendet har ju lagt sig lite men de är nog för jag ätit mer regelbundet!

Jonas hållerpå och målar i hallen..Bröstpanelen är klar nu.. Ska bara upp en liten list men de får bli imorn för Flisa sover så då får han inte spika för mig ;)
Så han fortsätter att måla hallen. Han är så händig min going ♥

Kanske ska hämta min bok och läsa lite..

Jonas & Felicia ♥

Torsdag 20110505

Torsdag idag då.. Dagen har gått fort =) De gillar vi för då kommer Jonas snart hem!
Om ca 1½ timma =D

Mår inte lika illa idag men är la för jag ätit mer.. Äter jag inte en gång i timmen typ så mår jag skit illa*suck*

Idag händer inte mycke.. Ska laga mat.. Tror de blir kyckling och ris.. Har inte orkat tänka på mat!

Har börjat kolla på 90210 som går på TV11.. De går just nu! Riktigt bra faktiskt.. Fast man förknippar de ju inte som en fortsättning.. Känns inte ens som "samma" serie!

Blir ett kort inlägg idag.

Ska försöka lära Flisa att sitta. Går lite trögt men de kunde vi förvänta oss har dom sagt då hon är förtidigt född!

Så ha de gött..

Jonas & Felicia ♥

Onsdag 20110504

God morgon!

Natten har la vart sådär.. Hostat som en galning och Felicia har vaknat! 02,18 vakna hon inatt.. Men de va enda gången oxå så =)
Men har vaknat av att jag själv hosta som en tok....

Felicia sitter i gåstolen nu.. Och hon har börjat hoppa fram.. Ser jätte kul ut =) Och idag så är hon på jäte bra humör och skrattar jätte högt när hon kollar på en =) Och är lite galen ;)

Mår fortfarande illa så kanske skulle kolla upp vad de kan va?
Tråkigt att inte våga gå ut ifall man ska spy =(

Idag har Jonas träning så blir själv från lite i 18 typ. Men han är bara borta i 1½-2 timmar.. De tråkiga är att han kommer hem runt 17 strax efter ibland och så ska han va på träning vid 18.
Men thats life =)

Har inte så mycke intressant att skriva längre i bloggen. Är mest samma sak varje dag!

Drömde en sak inatt..

När Jonas gick upp till jobbet så ropa han på mig så stod både frys och kylskåp upp och stolarna stod på bänken så jag gick ner och de va jätte konstigt  hät hemma.
Sen kom en kompis till Jonas som hette nåt och såg ut som en i Bonde söker Fru(han den blonda med runt ansikte) och gick in och sa oj förlåt men jag sov här.. Och hur han kom in vet jag inte.. Men Jonas och han prata och så om allt så vi tog de helt lugnt att han brytit sig in och sov på soffan utan att vi visste de.. ( och Jonas har ingen kompis som ser ut så)

Så de va en lite wierd dröm =p

Jonas & Felicia ♥

Natti

Ja de säger jag nu.. Är massa trött så ska bli skönt att krypa ner under täcket =)

Imorn händer la inget.. Får se hur illamåendet är så får man se vad man gör.. Hostar ju fortfarande så ger mig gärna inte ut!

Nä ska väcka Jonas nu som ligger på soffan och snarkar.. (som vanligt)

Natti påer..

Jonas & Felicia ♥

Tisdag 20110503

Ja de blir lite sen blogg idag..

Mår fortfarande kasst =( Illamående och hostar som f*n..

Igår när vi la oss så vakna Flisa 23,14 så fick ny blöja och lite mat i magen.. Sen sov hon till 03,38 och ville ha mer mat i magen och ny blöja.. Och så har hon inte vaknat på jätte länge.. Så idag så sov hon till 08,34 =D

Så vi har lekt lite.. De lilla jag orkar innan de känns som jag ska spy!!! Och så la vi oss vid 11,17 och sov till 14,18 =) Så de va skönt.
Fast tycker inte om längre att sova på dagen men va ska man göra om man är trött?
Förr kunde jag sova hela dagar men nu blir jag bara konstig i huvudet.. Eller ja "slö" och "seg" i huvudet!

Snart kommer Jonas hem =D Gillar vi!
Eller om 2 timmar mer bestämt..

Igår blev de köttgryta till middag så får se va de blir idag..

Just de, de SNÖA förut.. Eller de kommer lite små flingor lite då och då..
Jonas hade massa snö på bilen i morses sa han.. Snö i maj!!!!!!!!!!!!!!! Tråkigt =(


Flisa ligger i babygymmet nu.. Och hon slänger sig hela tiden på magen.. Och efter en stind så tröttnar hon men inte att hon väder sig tillbaka.. Hon blir helt hysterisk.. Jo visst vänder hon sig tillbaka för de är hon duktig på men ibland så blir hon bara sjukt arg så då får man va snäll och vända på henne!

Jaja får la se om jag orkar lägga mig på golvet och mysa lite =)

Jonas & Felicia ♥

Måndag 20110502

Oj redan 2de maj.. nu är maj snart över ;) haha nä skoja bara.

Men de är la morgon för mig kan man säga.
Vakna vid 5 av att jag va klar vaken*suck*.. Hatar att vakna så när jag inte måste.. Så runt 06,17 så vakna Flisa så vi gick upp och bytte blöja och fick välling.. Ringde till BVC och psykologen att vi fick ta detta en annan dag då jag har sjukt ont i huvudet och en jävla hosta. Så la vi oss strax efter 8 och sov till nästan 11 =)
Så nu är jag inte trött längre men huvudvärken sitter i =(

Så ska hålla mig inne idag.. Blir la bara lite tvätt och disk som ska göras.

Undra vad man ska äta till middag idag då? Har ingen mat lust men ändå är jag typ hungrig hela tiden!

Är lite konstigt väder idag oxå.. Soligt men blåsigt sen så ser de kallt ut!!!!!

Ska kolla klart på HTG nu!

Jonas & Felicia ♥

Dagen..

Då är kvällen här.. Sista programmet på Världens Bästa Hotell är idag.. Tror de är sista iaf.

Jag och Flisa har vart hos mamma och pappa hela dagen =) Va mysigt.. Bjöd på fläskfilé med "vad de nu hette" nån potatis i ugnen..Trekantiga!
Så vart de en promenad till Tråvads Badet och sen lite slapp i soffan.

När vi kom hem hade Jonas kommit hem =D Och oj va Flisa blev glad att se sin pappa.. De lär blir pappas flicka ♥
Är ju de nu så när hon blir äldre asså ;)

Så hon har fått bada lite idag för att dra ut på att hon är så trött.. Men fick lägga henne runt 18,15 men bara hysterisk. Så Jonas tog med henne i bilen för han ska köra Carina till Lidköping för att hämta deras bil.

Så jag ska plocka lite för Andrew kommer med tillbaka.

Imorn är de BVC och psykologen som gäller.. Behöver inte gå dit mer snart =D Sjukhus tiden känns över nu och de andra som vart lite tokigt känns som de är som bortblåst.
Varför de vart så vet jag inte men vet bara att de inte är så längre.

Jaja skriver la mer imorn.

Jonas & Felicia ♥

Söndag 20110501

Första maj idag då.. Går sjukt fort.

Mer hann jag inte skriva för måste ta Flisa så Jonas kan åka :)

Skriver sen...

Jonas & Felicia ♥

RSS 2.0