Ett tag sen!!

Va ett bra tag sen ja va här och skrev nu!!har inte rikti orkat skriva!!Menmen nu är ja här iaf!!
Va har ja gjort de senaste då.....hhmm i lördas va ja på Fallens Dagar i Trollhättan!!skit dålit väder så va inte så värst kul..så körde Kristiani diket mä bäste BMW..tur blev ingen skadad!!och sen ströga vi 360 på natten..ja körde e klart =)..Va hemma runt halv sex =)

Sen så ville Kristian och Eric ha mat så fick gå upp och gå dit och laga korvstroganoff och diska!!men de va kul..sen drig vi till Trollhättan och kika på RIX FM Festivalen som va där!!Takida spela så de va kul =)..men spela dok bara 2 låtar..de va lite störande!!

Aa nä nu hinner ja inte sitta här mer!!ska fortsätta jobba..sen är ja ledi många dagar =D

xoxo

Huvudvärk!!

Ja ida har ja huvudvärk  =(..inte kul alls att jobba då!!Men har nog sovit för lite!!!
Gick ju upp vid 2 tiden typ för mamma kom!sen så tog ja och kristian en sväng i racern till Trollhättan och åt på McDonalds!!De va gott..
Så åkte vi till Kyrko gårn och kolla morbror och morfars grav!!så fick Kristian se Holskyrka mä!!
Han hade aldri åkt på Hunne- eller Halleberg så de blev första gången nu =)

Jaja men nu är ja på jobbet iaf!Imorn ska ja gå upp vid 13 för då ska java barnvakt!!dom kommer till mej denna gången!så kanja halv sova lite och slipper göra mej i ordning så mycke!!
Nä nu ringer nån på mej!!får gå och kolla vem de är!!!

Natti!
xoxo

Go morron!

Nyss hemkommen från jobbet..pigg!!fast ja jobbat hela natten!och ja klara av att hålla mej vaken!!

Mamma ska komma hit vid 3 typ..har bränt en film till henne!!men kommer inte på nu va den heter!!Mikael Persbrant är mä i den iaf!!

Om man skulle lägga sej då?!kommer inte somna på ett tag men vilar ju ändå när ja ligger där =p

Jaja hörs säkert sen!!
xoxo

Work

Ja då ska ja strax gå till jobbet..har sovit en stund!!Va gött =p

Nu ringde Johan mä!!Så får prata mä han!!!

Nä måste gå nu!!

xoxo

Burger King

Idag har ja vart mä Emma och Hugo =)..Vi va hungria så åkte till Thn för att äta på Bk..Så ringde mamma så sa ja att vi va på väg dit...och så har dom stängt BK!!!!Va ska vi nu äta......BK som är sååå gott!!Fick ta McDonalds ist!!

Jaja nä nu ska ja sova en stund!!sen blir de att gå till jobbet!!Ska se om ja hinner bränna ut en film som vi kan kolla på!!om DVD:n på jobbet tar CD formatet!!men men annars så frå syrran den!!

xoxo♥

Vaken..

Jag är vaken!!Kaninte sova!!och kl är 03:07..
Pigg satan!!
Ska försöka lägga mig och läsa ist!!De kanske funkar..
Är ju inget på tv heller!!
Ska nog baka nåt gott imorn =)..Så kan ja ta mä de till jobbet och bjuda på kanske!!om ja orkar!!kommer ju vakna rätt sent om ja känner mej själv rätt!!och då måste ja ju städa först!!

Kolla på Extrem Home Makeover förut!!Är de på riktit?!När dom springer tll övervåningen så vet dom precis vilket rum dom ska gå in i direkt!och så..aa ja vet inte..grejer som man funderar påsom man inte ska!!

Vill att Gossip Girl ska börja ingen!!måste ju göra de snart..Har ju inte sett andra säsongen!!
Nä nu blir de sängen!!Natti igen!!

xoxo

Spagetthi

Denna dag har de inte hänt mycke alls!!vakna halv fem =S..men men har ju jobbat!Sen har ja mest suttit i soffan!!men så fixa ja lite mat oxå!Spagetthi..och smörgås!!
Ja är inne i nåt spagetthi stim!!Är sugen på de jämt..hela tiden!!och ketchup och ja är inte så goda vänner men nu äter ja bara ketchup och spagetthi!!

Snart är de Fallens Dagar!!men ja ska nog inte dit!!Kanske på dagen mä mamma och Josefin!men annars så blir de nog inte!

Kristian fråga om ja ville mä till måndaxklubben på månda!!men får se!!ska höra mä Emma om hon vill mä oxå!!Va visst rätt många som ska dit mä dom så kan ju va kul!!Får se va hon säger =)

xoxo

Välkommen till min nya blogg!

Hej hej!!
Då ska ja göra ett nytt försök med denna blogg!!
Annars får Emma hjälpa mej :)..hon vet ju hur man gör nu!

Är inger härlit väder ida nu när man är ledi!jobbar ju resten av veckan!!Natt dock men man sover ju ändå en stund!!
Man kanske skulle baka nåt!!men ja äter ju inte upp allt själv!!kanske skulle bjuda syrran + familj på fika!


Ska kanske träffa Emma imorn!!Kolla 27 dresses..men får höras om de imorn :)..hon är på bio och så ida mä sin andra kompis Linda :)..


xoxo


RSS 2.0