Julklappar!

Idag har ja köpt några julklappar =)
En till Jesper och en till Jennifer och en till Emma!Fast tror att ja ger dom två i present till barnen ja köpt!Dom fyller ju år snart så då är den biten avklarad!!
Får hoppas Emma tycker om sin present bara!Men tror inte de ska va nåt problem!Sen ska ja köpa en grej till..som ja ska se om ja kan fixa men de fixar ja nog =)..

Idag har ja vart på bingo med mamma och pappa!Vann inget*suck*..Sen handla vi lite på ICA Maxi..och sen åt vi på MAX!

Imorn ska ja med Jessica till Trollhättan!!Men först ska ja ringa läkarn!!

Asså en på mitt jobb..har ja rätt gooooood lust att strypa!!Nej inte så men seriöst..När man är timanställd så tar man varje timme man får..och har man inget för sej eller så och om man orkar och allt så varför skulle man inte tacka ja?!Precis!!Så va inne xtra månda och dom andra dagarna hade ja bokat sen ett tag tillbaka!!Så pratar ja med en som är tjänsteledi..Så blir hon sur för ja har blivit tillfrågad först om domma dagarna!!Och undrar varför inte hon blivit de..men de vet ju inte ja!Och så säger hon: "Du vet väl att ja går före dej på ledia dagar eller sjukdom?!" Då tänkte ja "men hallå....är du inte tjänstledi???!!!!" Och sen jobbar vi ihop några dar senare och du börjar tjata om detta igen!!Sen så säger en annan till henne att hon ser sleten ut!Och frågar om hon mår bra...Då säger hon "Nja ja har jobbat månda-freda på ett annat ställe och så ska ja jobba inatt och imorn" ..Då blev ja skit sur och vände mej om och prata knappt med henne!!!!!!!VARFÖR gnäller hon då att hon inte blir tillfrågad men va fan gör de när hon redan har dagar på ett annat ställe?!Seriöst...........
Blir arg bara ja tänker på de......Nästa gång hon drar upp de ska ja säga att hon får ta med chefen varför ja blivit inringd innan henne!!Man vågar ju knappt ta åt sej jobb längre!!

Aja skit samma!Ja funderar på att lägga mej i ett bad och sen sova!!Ska ju upp tidit!!
Aja nu ska ja sluta skriva iaf...

Xoxo♥

Sista dan!

Nu gör ja min sista natt på läääänge!!Va ja vet..är ledi till 21/12..Så hoppas på lite mer jobb faktiskt!!

Och Ullareds resan är skjuten en dag!Så ist för att åka den 7/12 så åker vi den 8/12..Och de är ju bättre för då kan ja ju festa som ja vill på lördan =D..
Aja nä nu får la ja jobba lite!!Har inget att göra så kollar mest tv =p

Xoxo♥

Go morron!!

Nu är ja nyvaken!!Ja lyckades somna till slut =)..Men snozza kl till nyss =S..som tur är duschade ja förut på dan så de behöver ja inte göra!
Så ska bara slänga ner lite grejer i en väska sen ska ja gå =)
Imron ska ja sova lääääänge =)

Inte alla som får ha lite fredas mys på jobbet!!Eller lördas mys..nästan varje vecka!!

Xoxo♥

Tidit..

Ja idag är ja uppe tidit*suck*..Eller ja de är ju bra så sett..men har jobbat inatt!Och ska jobba inatt igen..
Då brukar ja allti sova till 4-5..Så slipper man gå upp typ 1 sen lägga sej igen sen!
Men idag skulle ja mä Jessica + familj till Trollhättan och fika med barnen medans dom handla!Men Jörgen är sjuk så blir inget!Men men då får ja lägga mej sen ist!Så kan ja ju städa och tvätta lite här idag!

De kändes bättre när ja kom till jobbet igår!Men va nog de att magen lugna ner sej!Men nu har ja en "spänning" över magen!!Men men de försvinner la de mä!!får säga som min "kloka" mor brukar säga: "De går över när du gifter dej!" och de rolia är att Leroy inte vill gifta sej!!Eller ja frågar "Mr Right" så visst kanske ja säger ja men nja ja tänker inte sträva efter att bli gift iaf!!!

Undra när dom tänkt komma och fixa min trasia ruta?!Ringde i måndas och än ha ringen dykt upp*suckar djupt för sånt*

När ja kommer hem på morronen och krypit under täcket så tänker ja ALLTI på massa konstia saker!Fattar inte varför..imorses kommer ja inte ihåg va ja tänkte på men kan tänka på grejer som vem uppfann äpplet"..har aldri tänkt de men va en typ sån grej som ja kan tänka!!Ja är knäppt...

Ja kolla mitt schema idag och ja har en del dar att jobba!!Julafton b.la. men mej gör de inget =)..Och dan efter nyår jobbar ja!!Natten..så får vi infall så kan man gå ut!!Fast inte de lättaste att få skjus en nyårsafton precis =S..Men men de löser sej!!!Kan ju va gott att sitta med lite god mat och nån bra film eller nåt!!Är mer för att fira midsommarafton!!Firara man midsommarafton?!Va firar man?!Typ såna grejer kan ja tänka på på morronen!!Hehe..

Jaja nä om ja skulle resa på den tunga och greja =)

Åter en Zakynthos bild!Men kan inte låta bli!!Här är sista kortet på Emma, mej och Ross!Men kul hade vi och ska ha lika kul 9-16/6-09 =D..

xoxo♥

...

I only want to close my eyes and just sleep!
I have a missing in my heart..Will it never go away?!

Asså ja har tänkt på en sak att ja tänker fortarande på engelska!Fast vi vart hemm ett bra tag!LÄGTAR sååååå tillbaka...
I Miss...

So fun!

Fun night!

Aja nä om man skulle ligga ner en stund!
Xoxo♥


Blåser

Urch va de blåser ida*suck*..håret flög åt alla håll när ja gick till och från Jessica förut!!
Men nu är ja hemma igen och ska snart vila!Ska ju snart till jobbet!!
Känner VERKLIEN inte för de idag!Inte för att man kanske gör de nån gång men idag tar de emot ännu mer!

Va på Hemköp förut och hitta mej en kalender!Som ja kan ha i väskan!Så slipper Mamma tjata på mej att ja inte har en kalender och skriva upp saker i!!Och visst saknar man de så men ändå =p..Ja glömmer den jämt!!

Känner mej inte fräsch idag!gör typ aldri de men idag så känns de som om ja inte orkar ens titta mej i spegeln eller nåt!Orkar itne prata med nån så är la bara att dra på ett fake smile på jobbet och försöka hålla mej trevli mot både min arbetskamrater och dom boende*suck*

Aja nä nu ska ja göra nåt vettit!!

Xoxo♥

Blondiner?!

Va då?!Vem?!Vi?!Nä....Eller hhmm JO!!!!!!
Ja om man säger så här ja har lite ont..Men ska ta historien från början..

Ja fick för mej att efter att ja.Emma och Hugo vart på marknaden så skulle vi åka till Trollhättan och inköpa lite fiskar..sagtoch gjort drog vi iväg!(Och självklart blev de mer)
På vägen hem somnar Leroy självklart(brukar göra de när ja åker med henne =S )..Och så vakna ja till när vi svängde in på Statiol i Grästorp!!För Emma skulle köpa spolarvätska..Emma köpte de,kom ut igen och sa: "Hur får man upp huven?!"Så efter myckeletande efter spak hitta hon den!Gick ut och försökte öppna huven vid rutan!!Sen fick hon inte upp huven där man brukar öppna den så fick ja hjälpa henne!!Men Leroy klarar inte de heller..så ja ringde lille pappa och han får hjälpa mej!Samtidit som ja pratar så ramlar ja NER för nån skit så ramla massa långt!Ja börjar asgarva och fick inte fram ett ljud och pappa försökte fatta va som hände..Emma står och asgarvar och vet inte va hon ska ta vägen!!
Och ja ligger där på marken och knapt kan säga nåt..och asgarvar och skrattar så ja gråter!!men men kul hade vi iaf=)

Så nu sitter jaoch väntar på att sköjla ur mitt hår!!Och ska käka ena pizza nu =)

xoxo♥

Snö

Urch va Leroy INTE tycker om snö!!Varför ska vi ha snö?!
Hatar att ja ska gå ut i snön!

Sitter och kollar på Vänner!Dom är så sjuka*hehe*..

Jaja blev inget fönster byte ida*suck*..ringde runt ett tiden och dom kom inte och kolla på de!HAde kunnat laga mat och duschat under den tiden!Men fick sitta och vänta och vänta!!På inget*suck*

Imorn ska ja till Emma och kolla film och äta god mat med Kristian och Jesper!Bara Kristian svarar på mess så..Annars får vi klara oss utan han!!

Fy va ja längtar tillbaka till Zakynthos!!!!!!!!!!Men men snart är 9 juni här =D

xoxo♥

Kallt

Urch är så jävla kallt..varför?!Jo för de är vinter ute + att Leroy har en trasi ruta*suck*..eller ja den är spruken på nåt sätt!!Sprickor i hela rutan!vet inte om de beror på de att de är kallt här inne för de är ju ytterutan som är trasi..inte den inne!!Men ja vet inte?!Aja..

Händer ida då?!Har diskat..så ska tvätta lite sen!Sen ska ja nog dra på en film tror ja!Tänkte se Baby Mama! Den verkar bra =)

Är lite hungri faktiskt!Men vill inte äta förens dom vart här!!Gött pinsamt att sitta och ätaoch dom ska greja med min ruta!!Undra om ja får stå fört själv?!Aja de löser la sej..
Ikväll ska ja se Boston Tea Party med Fredrik och Filip!!Dom ska va fulla på jobbet*haha*..Kommer bli gött kul att se =)

*Bbrr va ja fryser*

Nä får la hämta nåt täcker eller nåt tills dom kommer!!

Xoxo♥

Gråter

Vet inte va de är men gråter till alla programm ja sett ida!!inte OTH men till Gossip Girl grät ja när Serena gick ur hissen och nu på Ensam Mamma Söker grät ja när Anette valde Rickard!Tänk om man oxå kunde hitta kärleken..vill inte göra de via tv men ändå!!
Fast samtidit är de gött att va själv!

Har vart hemma hos mamma och pappa en sväng ida och hälsat på!Va kul..mycke skratt och så!!Jennifer är så söt =)

Imorn händer typ inget!!Ska diska och tvätta!!annars ska ja va hemma och ta de lugnt!!

xoxo♥

Trög..

Har vart grymt trög med att skriva!!!Har ingen lust att sitta vid datan längre..vetti fan varför!!

Igår va kul..lite!!!Va på Casa men de va lite dött på förfesten..och sen fick vi stå i kö hur länge som helst!Och där inne va de massa folk!!Men Muschtas(stavas nog inte så) och dom va grymt bra!!och när ja är för nykter så tycker ja inte om när de är för mycke folk så hade fullt upp att kika runt på allt*suck*

Nä nu ska ja kikapå OTH!!

xoxo♥

Jobba...

Urch nu ska ja gå till jobbet igen!!är såååå trött...men är bara att gå dit!är ju xtra pengar!!
Har redan jobbat ida..7-14..så nu blir de natten!!men fick börja 22 så ja får lite vila!så har vart barnvakt nu och Johanna va vaken hela tiden!!
Nä nu måste ja dra mej,,,

Puss hej!

xoxo♥

500 spänn..

Ida har ja vart på bingo med mamma,pappa och Josefin!!Ja vann 500 och Josefin 400 och mamma 900!
Så de va lite kul..Men de va la bara tur =p..mer vinner man la inte på ett tag!!Men ska satsa på dom 35 000 som är nästa vecka =)

Annars har inte mycke hänt ida!Vart inne hos mammas granne Kajsa och Hans!inte sä jätte kul men vi kunde inte mä och säga nej när dom ville bjuda på kaffe!!

Nu är ja hos mamma..och ska sova här =p..men ska dra iväg ett mail först sen blir de sängen =)

xoxo♥

Grät...

Oj va ja grät igår!!till Ladder 49!!
Va massa lipi jö*snyft*

Ida har vart en helt okej da!!Vakna kl 8 av att Josefin ringde mej och villeha nr till mammas jobb!!Hon fick inte gång moppen..Men till skolan kom hon allt =)

Sen gick ja till jobbet och skulle lämna papprena på min älskade bil!Har kanske sålt den imorn om ja har tur!!Och då kanske ja ska köpa fiskar i veckan om de blir så =)Så stanna ja och fika med mamma och dom..kom lagom till fikat..
Så gick ja till banken och gjorde lite ärenden =)..Sen så gick ja till Jessica och hälsa på och åt lite lunch och följde med och hämta barnen!!Sen gick ja hem och slänge mej på soffan och blev hungri..Så gjorde mat men de va inge gott =S..
Och nu ligger ja och kollar på Färjan!!Som börjar från reklamen nu igen!!man blir lite fest sugen när man serhur dom festar på båten!!

Längtar tillbaka till vårat Zakynthos och våra greker!!Är lite synd att min lilla Dreads inte syns i bak!!
Nä nu ska ja kolla klart på Färjan!!

xoxo♥

Ladder 49

Håller på och kollar på Ladder 49!men funderar påattlägga mej och sova..Fast är inte så trött som förut!!
Har så mycke tankar..

Är de fel av mej att inte gilla de?!

Nä nu tycker ja att Angeline ska få bebis!!har gått över tiden nu några dar jö =p..

Nä nu börjar filmen igen!!

xoxo♥

En blondins dagbok!

Kära dagbok,
Förr året bytt jag ut mina fönster mot dyra tre-glas-lågenergi-fönster.
Den här veckan ringde en man från firman som installerat fönstren.
Han påpekade att dom gjort jobbet för ett helt år sedan, men ännu inte fått betalt.

Ok, bara för ja är blondin så betyder det inte att jag automatiskt är dum.
Så jag berättar för karl´n vad hans snacksalig försäljare sagt för ett år sendan,nämligen att efter ett år så har de här fönstern betalat sig själva.

Och hallå de har gått ett år nu!

Det blev tyst i andra änden av tråden så jag la på.

Han ringde inte upp igen.
Han kände sig väl dum!!

xoxo♥

Cykel!!!!

Ja detta har nog vart den roliaste natten på jobbet!!ja ni läste rätt..roliaste!!!
Jobbar nämlien med Gustavo inatt och ja vi har allt kul!!Först skulle vi inte va på samma sida sen kunde ja ge med mej och va med han på samma sida!!Då börja han krama mej i soffan!!haha..sen så sa ja nåt dumt då lyfte han upp mej och la mig i sitt knä..haha!!sen så sa gick ja på en ringing och så fick han komma oxå!!så när vi kom tillbaka slängde han upp mej på axel och bar in mej..haha!!Sen så sa han "Nu är kl 00,45" så svara ja tillbaka "ååhh va dukti du är som oxå kan kl" då lygte han upp mej igen över axel och gick iväg!!Sen gick vi ronden så efter nån timme svara ja på en ringning och han fick komma och hjälpa mej igen..sen ringde de på ett annat ställe när vi va klara så då slängde han upp mej på axel och hoppa på sparkcykeln och cykla med mej på axel..tjöt som en idiot..haha!!Asså de är roliare när man va här och såg de =p..Dom andra två tjöt av skratt..haha!!

Men ananrs går natten sååååååååå segt*suck*..kl är bara 02:54..Och är massa ringningar!!Men nu har de lugnat sej!!"Peppar peppar"

Så nu ska ja la gå bort och va social och hoppas på att inte bli upp slängd på nån axel =p..
Och se om de är nåt kul på tv!!!

Jaja ha de gött!!!

xoxo♥I MissMe and AlexMe and "Dreads"

VILL HA 9 JUNI NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då är kl mycke!!

Ja då är kl snart jobb!!Hinner egentlien inte sitta här..ska ju duscha innan ja går till jobbet!!
Har INGEN som helst lust att jobba ida!!

Emma har nyss vart här och de va trevlit =)..va längesen vi sågs!!I måndas..Men blir så när man är "vuxen" och jobbar!!

Nu sitter ja och tittar på Madagaskar!!Kommer inte ihåg den filmen..så ja ska nog låna den av mamma eller om de är Jessica som har den!!aja skit samma låna den av nån ska ja göra =)

Har inte alls vart uppe länge och är såååå trött!

Börjar bli fest sugen!!Vill ha Casa ida..men de är ingen Casa ida =(..fast tur är la kanske de eftersom ja jobbar!!!
Är typ värsta orkanen ute..ibland kommer de riktia storm byar!!Heter de så?!
Men iaf..närsta helg så kommer de bli massa fest =)..hoppas de kommer mycke folk!!och att vi får ku här =)..Fast blir de bara ja och Min Grekiska Prinsessa så gör de inget för vi vet hur man festar...själva =)..visst gör vi?!=)

Nä nu får ja fan ta tag i mej själv och duscha =)..

Wish me luck @ work!!

xoxo♥

Natten

Igår kväll vid typ 21.18 ringde dom från jobbet och fråga om ja kunde komma..och ja skulle ju ändå ine göra nåt på natten så de gjorde ju inget så gick dit!!Och ja fick mer pengar i lön =)

Ida kom Jörgen hit med mitt 360 =)..fast ja fatta typ inget va man gör =s..ja ja är lite pantad!Men ska se om Jrgen kan komma nån da och visa hur man spelar!!

Så nu ska ja snat laga mat sen ska ja gå till jobbet en sväng..igen!!och imorn..igen!!men de får gå =p

Nä nu är ja för trött för att ligga här!!

xoxo♥

Köksbord..

Ida har ja fått hem mitt köksbord =)..ser lite mer möblerat ut nu =)..hade ett barbord förut och de gick ju de oxå men ser mer möblerat ut nu som sagt =)

Ska köpa mej en ny soffa oxå..och ett matsalsbord!!men när de blir vet man aldri...
Ja skulle ha jobbat ida men så ringde dom precis och sa att de inte behövdes!Så nu ska ja bara va hemma..har såååå ont i magen så de kanske va lika bra att ja inte skulle jobba..kunde ju gått till Jessica men min magen har sån kramp!

Imorn ska ja bara ta de lugnt!!Tills ja ska jobba...

Ska ju jobba ihelgen som vanlit*suck*

xoxo♥

360

Har köpt mej ett 360 ida =)..av Jessica!!eller ja mer av Jörgen kanke =)..Får la hem de imorn!!Men vet inte om ja behövde en annan kabel?!får se va Jörgen säger imorn!!

Nu ska ja krypa undertäcket tänke ja =)..Så ska ja läsa lite..så ska ja städa imorn =)

natti!!

xoxo♥

Data..

Nu har Jessicas data kommit =)..S har hjälpt dom att installera lite grejer och visat lite och så =)
Så bjöd dom på mat..köttbullar och mos..massa mums =)

Så nu sitter Johanna,Jesper och Jörgen och kikar på bolibompa och Jennifer sover och Jessica duschar!!och ja sitter här =)..ska väl gå hem snart!Är ju klar med datorn och så..men väntar nog tills Jörgen ska åka till jobbet ås kan ja åka mä =p..så slipper latmasken gå =)

Nu är de snart helg..och ja jobbar =(..annars hade man kunnat gå ut oh druckit lite!!!Men de får bli nästa helg ist =)

Är grymt trött nu..så lär somna tidit ikväll =)

Men först ska ja ringa Josefin och fråga henne lite saker =)
Nä nu ska ja va social =)

xoxo♥

Film..

Nu har ja sett film med Min Grekiska Prinsessa!!Blev en vädit bra film..eller ja bra vet ja inte om ja kan säga?!Men roli..fick ont i magen ibland!!
Va verklien en blond film =)...Blonde and Blonder -  It´s a NO bariner!!

Så laga ja mat =)..Nuggets och klyftpotatis =)..Va gott med lite mat!!

Nä nu ska ja kika klart på Brothers and Sisters!!

xoxo♥

Boring..

Urch har tråkit!!!Vet inte va ja ska skriva om heller..

Emma kommer snart =)..så ska vi åka och hyra film!!får se va de blir för nån kul..
Finns säkert några bra att välja på =)

Händer annars i veckan då?!Har ja säkert redan skrivit om..men imorn ska ja till Jessica på midda!!Sen blir de lugnt..torsda ska ja kanske dit och kolla film!!måste se om ja jobbar först!
Freda så jobbar ja..och lörda!!Men de får gå =)..va är helg lixom?! ;)

Nä nu ska ja nog göra spagetti om inte Emma vill ha nuggets och klyft =)

xoxo♥

Regn..

Urch va de är tråkit när de regnar*suck*..blev dyng sur när ja gick till och från Jessica!
Så nu väntar ja på att Emma ska komma!!Ja borde diska men har sååån magont =(
Så orkar inte..Ser ut som en slickad katt i huvudet nu..hehe!!

Är lite trött ida..vet inte om de är nåt kul på tv ikväll?!
Aja nä nu ska ja kika på "My Boys"


xoxo♥

Ännnu en da!!

Ja då har veckan börjat..är tisda ida!!
Har haft en sååå wierd dröm inatt...Ja va massa trött när ja slängde på filmen Horton så ja tänka äh va fan ja lägger mej fast ja gick upp vid tre i eftermiddas!!och då va kl 22.17..gick och la mej och börja drömma om kungen...

Han skulle komma på besök hos oss!Och ja och mina syskon bodde hemma..och vi bodde i Främmestad på Kronvägen!!men först skulle dom på nån skit sen skulle dom hem till oss och äta midda!Och när dom kom såg dom ut som min farmor och farfar =s..och så hade dom egna barn..och "Viktoria" va en tjej kompis på Emmas jobb som heter Elin men vem sonen va vet ja inte!!Han såg man aldri ansiktet på så direkt!!Gött wierd..Hehe!!

Nu ska ja snart duscha!Skulle ha diskat men så börja ja skriva under lite tråkia brev så plinga msn så va de Josefin så blev fast där!och nu hinner ja inte båda!!För ska va hos Jessica lite innan halv 2..Ska hämtat barnen på dagis sen äta!Så kommer nog Emma sen!!Men men..duschar hellre!Tror inte Emma dör av lite disk =)..

Känner mej inte fräch ida..inte för att ja är fräch andra dagar heller men känner mej konsti!vet inte va de är?!*Suck*
Och är törsti hellllla tiden!!Men men..

Nä nu hinns inte detta mä mer!!Skriver la mer ikväll =)

Och japp Sara(som ja är grymt avis på för hon vart i L.A och gjort massa kul) ja har redan fått kortet =)

xoxo♥

Har lite tråkit..ööhh aa!!


Stava ditt namn utan några A:
Lind
har du ont någonstans just nu?
huvudvärk

är du singel?
Ja

Vad är ditt favoritnummer?

Har inget så men skulle de va så är de la 4 då!

Favoritfärg/färger?
blå,rosa,vit och svart
Hatad färg/färger?
spygrön
Vad lyssnar du på just nu?
Inget just nu!
Är du nöjd med ditt liv just nu?
Ja jo på ett sätt men inte ett annat!

Vart önskar du att du var nu?
På mitt älskade Zakynthos med Min Grekiska Prinsessa

Vad borde du göra just nu?
Diska

Kan du nå dina fötter med raka ben?


Är du kär i någon?
Nä inte så direkt

Kan du skruva tungan?
Nopp

Har du någonsin velat bli läkare?
Tanken har väl slagit en men nja!

Tror du på gud?
Vet inte?!Om han fanns varför händer tråkia saker?!

Vad drack du senast?
apelsin/annanas jos
Vem pratade du senast telefon med?
Pappa

Vem sms:ade dig senast, och vad stod det?
Vet du när Emma kommer.Är lucia på dagis den 10 dec kl 16Glöt att säga de(Jessica)
Har du några tatueringar? isf vart?
ja, 2 ovanför bröstet,tre på benet och en i svanken!
Har du rakt eller lockigt hår?
Rakt
Är du glad?
Inte just nu!
Är du piercad någonstans? isf vart?
ja: örorna, tungan,naveln och läppen
Vad har du för planer för ikväll?
Emma kommer hit så får se hur länge hon stannar =)

hatar du folk som ljuger?
Ja vem gör inte?!

Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar?
Svår fråga men dom får gärna va en blandning!

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
är inte hårfärgen man är tillsammans med så spelar ingen roll
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
Jo  de kan man lugnt säga!
Har du nånsin kysst två personer på samma kväll?
Hehe aa
Har du någonsin varit helt förkrossad?
Ja
Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den personen
Ja jo  men fårstår inte nu hur ja kunnat velat ha han!
Tycker du om ditt liv?
Händer väl
Vad tycker du mest om i ditt utseende?
Ööhh inte en aning?!
Förlåter du eller glömmer du?
Beror på va som hänt!

Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?

kill kompisar.

någonsin masserat någon?
ja
Vad är du rädd för?
Ja de finns mycke!
Har någon försvunnit ur ditt liv?
ja

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?

Tyvärr!

Önskar du att du var kändis?
Nja vet inte!skulle väl va kul på ett sätt men orka att alla lägger sej i ens liv!
Önskar du att du var en av motsatt kön?
Om man tycker om nån och vill veta va personen tänker så skulle ja vilja de!
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?

Kan väl hända

När grät du senast?
I söndas till OTH!!haha


McDonalds..

Då blev de en tripp till McDonalds!!Hade ju hoppats på att få se dej där..men men gick la om varandra!
Men kul hade vi och mätta blev vi =)..
Och ja fick köra hem!!..Och Hugo sa precis när ja skulle köra att "Kör nu då Linda,kör då!Kan du köra..kör försiktit"..typ så..va lite koncentrerad så lyssna inte så nog =p

Imorn kommer Emma hit =)..Ovanlit va?!=)..allti kul att umågs!!Hugo är nog mä oxå skulle ja tro =)
Så får se va vi hittar på!Ska mä Jessica och hämta barnen imorn och äta lite mat sen =)hoppas inte de blir när Emma kommer bara!Men de löser sej..


Är grymt sugen på jos..men ska snart gå till köket och hämta de =)

Vilken jävla storm de va när ja gick hem imorses!Kunde knappt gå framåt..Tycker inte om detta vädret längre*suck*

Nä nu ska ja kika filmen Horton =)..och dricka jos!!

xoxo♥

Konstit...

Bloggen har blivit konsti..ibland går de inte skriva inlägg =S..hade skrivit lite om Zakynthos!Så de va synd!!!Men men..ja lär ju skriva om de massa mer =)

Nu sitter ja och kollar på OTH och väntar på att Kristian ska höra av sej och att Emma ska komma hit!Men ska göra mej i ordning mä!!Eller mest kamma hårt och ta på mej byxor =)..resten är klart!!

Har sökt jobb precis!Fast vet att ja inte kommer få de..För de några "före i kön"..och hur vet ja de?!För de är på mitt jobbdär ja redan jobbar ;)..Men ja blir inte lessen om ja inte får de för de är dagen de gäller..och ja klarar inte jobba dagen!!Fpr värsta paniken när ja ska jobba dagen!!Fattar inte varför men ja fixar de bara inte*Suck*

Kolla OTH igår!!!Skit spännande..och sluta såååååå spännande!!Vill att de ska bli sönda nu så ja får se vem Luke ringde!!Gossip Girl va massa spännande mä =)..Hoppas Dan och Serena håller ihop nu!!Fast dom lär nog göra slut i serien!Men dom är ihop i verklia livet så får gå =)

Nä nu ska ja dammsuga en snabbis!!

Ska kika filmen Horton ikväll oxå =D

xoxo♥

Funkar de nu?!

Får se om detta funkar nu då!Igår gick de inte skriva..

Nu sitter ja och äter "frukost" och väntar på att The Hills ska börja!Är ju första av snittet  säsong 4 =)
Så ska ja ta och messa Emma om en sjuk grej!!eller ja sjuk är den inte men wierd!!!

Natten gick bra att jobba..va llite spring i början men sen lugna de ner sej en stund =)..Så nu har man precis vaknat och ska bada efter mitt älskade program och sen blir de jobbet!!..igen!!

Urch har tappat mitt sug på att festa!!!!!!!!!!!De är katastrof(skulle skriva depå engelska men visste inte hur katastrof stavades)
Är lite trött fortfarande..fast har ju bara vart upp i 48 minuter typ =p..

Nej nu hinns inte detta mä..ska ställa in "frukosten" nu!

xoxo♥

Tom...

Ja kom på nåt att skriva men nu när ja sitter här så kommer ja fan inte åp va ja skulle skriva =S..Har söpet bort mina sista hjärnceller ja har!!!

Imorn börjar ÄNTLIEN The Hills säsong 4 =D..me like!!Som ja har längtat!!Så imorn kl 17 så kommer ja sitta helt fast klistrad =D...

Ja ska nog lägga mej och vila en stund nu!!Så ja orkar mä natten!!Och så har ja precis ätit..skulle gjort köttbullar och potatis..men blev pannbiff och klyftpotatis ist..orka inte stå och skala potatisen och sen orka ja inte stå och rulla små köttbullar!!Så gjorde de lätt för mej =)

Och de regnar fortfarande*suck*..hoppas de har slutat tills ja ska gå till jobbet!
Sönda blir de hem till mamma och pappa en sväng!!Är ju Farsda så får la åka dit ena sväng!!!!

Nä nu blir de en tupplur sen blir de bada och sen blir de jobbet!!!

Natti på en stund!
xoxo♥

Helg = Linda jobbar!!

Ja då va de hel igen!!Och självklart jobbar ja!!!Jobbar allti helger jö*suck*..Men de ger mer pengar =)..till mitt älskade Zakynthos!!

Vill dit nu.....Saknar de så grymt mycke så de finns inte!!!!Att bara gå runt och kika i solen...att ligga vid polen och vila sej..att gå och göra sig i ordning och äta lite lunch!!gå en sväng och kika och sen lägga sej i solen igen =)..sen framåt 6 tiden så börjar man göra sej klar...kanske tar en grogg på rummer och sen går och äter på nån fin restaurang..Sen gå hem och byta om och gå till Magic Mushroom och grogga på massor!!
Träffa våra vänner Ross och Dreads!!!

OMG va de regnar ida =(...Ja som hade tänkt laga mat och sen hälsa på Jessica..kanske kan gå en sväng iaf..har ju paraply!!Men får laga mat först så får vi se hur de är då och va kl är!!måste ju sova mä!!!

Nu ska ja fixa maten =)

xoxo♥

Hetingar?!

Vet ni va ja tänkte på innan ja somna in när ja kom hem imorses?!VART ÄR ALLA HETINGAR???!!!
Asså om man ser på film eller i serier så skadar dom sej eller är sjuka och ska gå till läkarn..och självklart sitter Dr."Het" där..och här i Sverige så skadar man sej eller får ont så går man till läkarn så självklart sitter Dr. "70 år som snart går i graven".......och alla såååå snygga vägarbetarena eller snickarna då?!Vart är dom?!Tänk er att gå förbi några arbetare och dom står bara i arbetsbyxor och borrar i marken och följer dig när du går!!och klarar av att borra samtidit..och bara svett och smuts på överkroppen!!!Tittar man på en vägarbetare här så är de åter igen "70 år som snart går till graven"...
Asså är de rättvis?!*suck*....

Jaja nog om mitt dreglande efter heta,svettia arbetare =)..Natten gick la bra..fanns inte så mycke att göra som tur va eftersom ja inte är helt frisk!!!Så nu har ja nyss gått upp och slängt på en maskin tvätt..gick upp lite sent men ändå!!!Ida blir de inte så mycke mer än diska och ligga på soffan...va ju sååååå längesen ja gjorde de...hhmm eller inte!!

Nä nu ska ja va social med tv:n tills ja har piggnat till och kan diska!!!

xoxo♥

Ännu en gång...

...sitter ja här!!Tråkit liv?!kanske...eller mycke att skriva om ;)

Emma och Hugo har precis varit här och syndat med mej =)..Från korvan!!!så kolla vi på Bondgården!  Riktit kul film =)..Som Emma sa..en fylleilm..haha!

Va ska man göra nu då?!kanske sova tills man ska gå till jobbet?!Eller ska man hålla sej vaken..fast vetti f*n om ja orkar hålla mej vaken..

Löser la sej!!Får lösa lite korsord och så =)

Jaja nu ska ja kolla på 2 ½ Män så blir de nog små blundning till den =)

kanke skriver inatt om ja inte har rätt mycke att göra =)

xoxo♥

Städa...

Eller ja vet inte om man kallar de städat men ja har plockat undan lite och dammsöget!!Men blev så trött så blev en liten slarvi dammsugning =p..
Ja och Emma försöker komma på om vi ska äta nåt!om vi ska va så onyttia att vi ska ta korvan!!Och de kanske man skulle!!Är ju aldri fel..

Precis när ja skrev de så välte Balthazar en blomkruka*suckar djupt*..Men som tur va så hade ja inte ställt undan dammsugarn än!Så va bara att suga upp!!

Urch är änna lite trött..fast ja sov några timmar efter Josefin gått..Nä nu blir de duschen då =)

xoxo♥

Go morron!!

Ja ni ser rätt att kl är 08:00 och Linda är vaken!!Men bara för att Josefin har vart här!Men hon gick nyss..vi halv sov en stund i soffan!Sen gjorde hon sej i ordning och gick för typ 10 minuter sen!!

Mår dåliare ida!!!!!Eller så är de för att ja är trött*suck*..så ska nog sova en timme eller två så ja orkar städa så Emma och Hugo kan komma hit och hitta på nåt!!!

Vet inte om ja ska jobba ida!Kanske skulle va hemma ida oxå och vila upp mej!!Men då får ja gå hemma ändå till nästa freda!och hur kul är de?!Då kommer ja ju klättra på väggarna!!Men har la till typ 1 på mej att bestämma mig!Sen måste ja ringa jobbet!!

Jaja nog om "tycka synd om mej" nu..Va ska man äta ida?!Har inte tagit upp nåt men orkar inte..Och då får man skylla sig själv!Får blir nåt som man inte behöver tina!!

Händer annars ida!!Om ja mår bättre snart ska ja messa Emma om några timmar och säga att hon gärna får komma!!Men får sova lite till och hoppas på att ja mår bättre..

Är trubadur ihelgen men ja ska inte dit!!!!!!Nej ja är inte fest sugen alls...känns som om ja är trött på allt va sprit heter =(..Visst har la vart lite mycke de sista!!Eller ja mycke och mycke va la lite att ta i med!!Eller så är de för att ja inte mår bra!!

Urch bet mej i läppen!!*aj*..

Nä nu säger ja "God Natt" för en lite stund och tar igen mej så ja orkar städa!!"Natti"...

xoxo♥

Beroende!!

Är de konstit att de finns drog och sprit missbruk?!Dom går ut med i tv att man kan köpa både de ena än de andra med hemli avsändare!!!Tycker de är så jävla fel*suckar grymt djupt*

Nu börjar ja bli frisk för ja orkar sitta här =)..Har inte orkat med de förut!!

Och ikväll är de den där jävla valvakan på varje kanal*suck*...Seriöst hur kul är de att se de?!Kommer ju stå på texttv imorn och i tidningar och allt så orka bry sej?!Gäller ju inte oss ändå!!!Men men har Sveriges folk inget annat för sej så!

I helgen ska ja bara va hemma faktiskt!!Kolla film och kanske köp mej lite godis!men se en film och bara va hemma..Själv eller med sällskap!Nån som vill kolla?!Har ingenfs lust alls..

Är inte alls trött längre!Fast skulle kanke somna om ja la mej..
Josefin kommer ju ändå imorn bitti kl 7 så ska ju upp tidit!
Ska tvätt och dammsuga och orka golv =)..

xoxo♥

Frisk..

Ja då är man nästan frisk då!Så dålit ja mådde i fredas och lördas har ja nog aldri mått nån gång!!De va hemsk!!
Va ju kul hos Kristian med pizza och så och mådde jätte bra men sen bara de vände när vi va på väg dit!
Sen börja vi dansa men sen fick ja grymt ont i ryggen och börja frysa så fick rätt hööög feber*suck*
Som tur va hade ju Emma Kristian och Johan att dansa vidare med =) Men ja känd mej mest elak och gött dryg..

Så tappa Emma sin jacklapp så självklart fick vi väna tills vi va sist kvar!!Men de gick rätt fort =)

Lördan låg ja och sov mest och inte ork göra nåt!Sönda lika så!Igår va de lite bättre..och ida så har ja fått i mej lite soppa iaf så kan nog jobba imorn!!Kan ju hoppas för itne kul att bara ligga hemma och gör bara den natten sen är ja ledi nästan en och en halv vecka =)
Imorn ska ja städa när ja vaknar!Eller ja Josefin kommer hit vid strax innan 7 och då lär ja inte städa men litte senare!Har inte bestämt om ja ska gå upp när hon kommer elle om ja ska fortsätta sova =)..Orka gå upp kl 7 då =p..If kan ja ju lägga mej på soffan och sova tills hon ska gå sen kan ja ju gå upp när hon går för då är ju kl typ 9!!
Ser verklien ut som en bob har slagt ner här!!!
Är sugen på nåt kallt och gott!!Inte vatten..helst cola..men de är ja allti när ja inte mår bra!

Ja är så himla trött!Skulle kunna somna jätte fort nu..på en gång!!
Emma och Hugo kommer imorn en sväng om ja inte blir sämre inatt =)

xoxo♥

RSS 2.0