Söndag 20101031

Idag är de siste oktober. Denna månaden har gått sjukt fort. Och 2 veckor har man spenderat här på näl. Eller ja jag har ju vart här sen den 13 oktober. Men Felicia har legat här sen 15. Är så underbart att ha henne här :) hon är jätte mysig och man kan inte sluta pussa på henne. Men va mindre glad inatt för hon vill så gärna greja massor med huvudet innan hon kommer till ro. Och kl 2 på natten är inte de kul. Men idag har hon skött sig och ätit :) och nu är hon mogen men är tung tekniken som är svår. Så snart är vi nog hemma :) ha de gött. Jonas & Felicia <3 xoxo <3

Fredag 20101029

Idag är min "stora" docka 2 veckor :) ja jag säger stora för hon har blivit lite knubbig. Jämfört med förut. Sist vi naken vägde vägde hon 2300 så är massa nyfiken på vad hon väger ikväll :) just nu sitter jag och pumpar. Tar sån tid. Gör bara 10 min på varje och får ut ca 220ml varje gång så personalen sa till mig att jag har så mycket mjölk så jag kan försörja hela västra götalands barn ;) nä nu får de va färdig skrivet. Just nu kommer de handla om Felicia här för har inget annat att skriva. Går mellan rummet och ammnings rummet. Jaja ha de gött. Jonas & Felicia <3 Xoxo <3

Torsdag 20101028

Suckar lite djupt idag. Har världens huvudvärk =( Och Felicia har inte ätit något på mej alls.. jo 1 gång men bara 5 ml. Och igår åt hon alla mål typ förutom 1.
Men blir inte lika lessen nu när de bli så.
Men idag är hon 36 fulla veckor och då är "trötthetsveckan" över så hon kommer piggna på sej lite nu hoppas jag.

Vägde mej nu här hos mamma, just de är hos mamma och tar lite luft =) Dom tyckte vi behövde de och så länge hon har sond går de ju bra.
Men iaf, vägde mej här oc såg att jag gått ner från 88 till 74,8 =)
Så de känns skönt.  Som tur va så såg ingen mej dom sista dagarna mer än sjukhus personalen, och kan lova att jag va tjock.. av vätska.

Jaja får kika klart här och va social för ska snart åka igen =)

Ha de gött.
Jonas & Felicia ♥

Xoxo♥

Slänger in en bild på den lilla oxå =)


Onsdag 20101027

God morgon. Här är man trött.. Vart uppe sen 6 imorses. Men vill man ge sitt barn mat så ;) tur man har mobil så man kan uppdatera här lite. För de är inte bara att ge mat, man ska pumpa i 20 min efter oxå. Men igår va min älskling ännu duktigare :) hon att 2 ggr till på mig. Visst 10 ml och 5 ml men de är en början :) sen åt hon imorses 5 ml :) så nu känns de som om de går framåt :) gud man blir sjukt trött av att pumpa. Somnar snart, men har fått in den på rummet så behöver inte sitta bland alla andra och göra de :) Jonas har lagt sig igen. Finns ingen anledning att han ska sitta och titta på när jag pumpar. Nä nu börjar jag bli klar. Ha de gött. Jonas & Felicia <3 Xoxo <3

Tisdag 20101026

Ännu en dag har snart gått. Och vi ligger fortfarande inne. Tråkigt men sant. Igår gjorde vi naken vikten och hon hade gått upp från 2210 till 2270. Då blev jag glad :) och imorses åt hon 10 ml på mig :) så snart är de dax för mat igen och då hoppas jag hon ammar igen :) vi har precis varit på en skön promenad :) va riktigt skönt och mysigt. Ha de gött. Jonas och Felicia <3 Xoxo <3

Måndag 20101025

Ja nu är de ett tag sen jag skrev här.. men har ingen dator på sjukhuset =( Eller ja dator har jag men inget internet!

Men allt är jobbigt och tråkigt. Den enda positiva är att Jonas är med mej hela dagarna och att lilla Felica har kommit till världen. Men hon orka inte ätit än*suck*
Men vi kan ha kommit på orsaken. Hon har nog fått svamp i munnen och halsen ='( Så hon spydde hela dagen igår. Alla mat typ.. inte allt riktigt men de kom upp mycke. Så nu får hon vichy vatten och de tycker hon är jätte gott.
Men hon har gått upp i vikt och har uppnåt sin födselvikt nu iaf. Så nu vägde hon 2210 =) Och 2205 när hon föddes.

Just nu är jag hos mamma och ska kika lite ljus för hon ska ha ljusparty. Så vi får komma iväg  och andas lite. Men lilla Felicia är ju kvar. Men ska åka tillbaka runt 8 tiden.

Nä nu ska jag va social med mamma.
Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Torsdag 20101021

ÄNTLIGEN är hon här =)
Lite för tidigt men skönt att få ha henne i sin famn. Önska bara hon åt helt på mej så man fick vara hemma..

För just nu få vi bara va på sjukhuset =( Och hon får ha sond och syremätnad. Men blir av med den idag hoppas jag. Så är bara sonden kvar. Sen finns de INGA familje rum så Jonas får åka hem varje dag =(.. hur kul är de.
Men på fredag skulle vi nog få ett =)
Men inatt har jag varit hemma och sovit. Dom rekommenderade att man åkte hem och sov om man klara de. Men de är svårt.. saknar henne massor. Så ska bara pumpa klart och duscha och sen åka..

Men lilla Felicia va 2205 g och 45 lång =) Och självklart riktigt söt ;) Lär bli många bilder ;)
Sen hade hon lite gulsot så hon fick sola och de meddelade dom oss inte så efter vi ätit ochkommit tillbaka så låg hon i blått ljus med grejer för ögonen och grejer.. då blev jag nästan lessen. Sen fick ju inte Jonas va kvar sånär han åkt runt 10 så blev jag lite lessen.. Va jobbigt att se henne där och att Jonas inte fick vara med mej och allt.. Men vet ju att de absolut inte är farligt i kuvösen men ändå.. Man är lite känslig. Men dagen efter fick hon ju komma ut och nu på morgonen har dom tagit nya prover så ska bli kul att se nu när vi kommer dit om honbehöver sola.. annars får vi gå ut en sväng med henne =D

Nä kan inte sitta här mer och trycka.. måste göra mej i ordning så vi kommer iväg..

Ha de så gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Onsdag 20101014

Urch idag kommer jag bara klaga här idag.. mer än jag brukar..
För jag orkar snart inte mer.. orkar inte att inte få sova...........................
Vi la oss runt 11 typ.. jag läste till strax innan 12.. vakna halv 2.. toabesök.. somna till och från, eller rättare sagt slumra lite, toabesök halv 4.. sen vaken hela tiden.. svettig, gick ner och tog 2 alvedon.. hjälpte inte.. läste och helt plötligt va kl halv 6 och Jonas kl ringde.
Fortsatte läsa och släkte lampan vid kvar i 7.. men slumra lite bara.. och bara att veta att man ska upp tidigt och ska till MVC är mindre kul =( Men nu kunde jag inte ligga kvar.. gjör ont överallt..
Får bli lite frukost strax och göra sej i ordning.. Hade tänkt åka till mamma så får se om jag åker.. eller så får jag åka dit och sova på hennes soffa ;)

Brr nu börjar jag frys =(
Får bli 2 alvedon till fukosten.. mår illa.. blä va jag klagar!!!!!!!!!
Men jaja jag är ju ändå gravid så får la klaga lite ;)

Men känner att jag orkar inte mer snart!
Åker snart in och begär att dom "plockar" ut den..

Nä frukost va de ja..

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Tisdag 20101012

God morgon.
Känner mej massa utvilad idag =) Trodde jag aldrig skulle överleva natten =p
Nä så farligt va de inte men vakna vid 1 och mådde inte allt för bra.. svullen, ont i magen och huvudet värkte. Och när jag prata med MVC igår så sa hon att får jag huvudvärk ska jag ringa förlossningen direkt.
Sprang på toa för trodde jag behövde spy men satt där en stund och de gick över. Ringde och fick prata med en jätte snäll tjej som blev lite bekymrad men sa att blir de inte värre så kan jag vänta tills jag ska till MVC =)
Så skulle jag ta 2 alvedon.
Sagt och gjort och gick och la mej. Va lite nervös för att somna men läste en stund och Jonas vakna så prata vi lite sen somna jag om..
Och sova till strax efter 8 imorses =) De va sjukt skönt =D
Vakna till lite när Jonas gav mej en hej då puss vid 6 tiden.

Så nu sitter jag här och kikar Jerry Springer. Skit tråkigt program idag bara för man orkar ha ögonen öppna och orka se de ;)

Jonas fåråka och handla lite idag. Tycker inte om att visa mej ute när jag är så svullen =( plus att jag helst mest ska ligga på soffan.
Så vill han ha bröd till jobbet får han allt fixa de ;)
Törstig är jag oxå!
Men får se vad jag tar att dricka.

Seriöst Jerry Springer måste va ett skådespel.. De kan inte va en riktigt pratshow!!

Jaja nä nu ska jag kika klart på detta.. eller så fortsätter jag i min bok. Mamma, pappa, barn. Den är lite spännande. Men Pepparkakshuset va bättre.

Så ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Måndag 20101011

Redan måndag. Veckorna går sjukt fort..
Så snart är de fredag och helg igen =) Undra va man ska hitta på då? Har inget inplanerat till helgen faktiskt. Eller ja Jonas ska la greja med portarna antar jag. Så får la inte se så mycke av han denna helgen heller ;)
Fast fick ju va med han igår då de va för dimmigt och kallt för att greja med dom!

När jag vakna förut så va jag skit svullen =( Verkar som om jag är de om jag sover för länge. Så trycker jag lite runt ögonen så rinner som så går svullnaden ner.
Men ska ringa MVC om 2 minuter då dom har telefon tid =)

Sen i eftermiddag ska vi till NÄL som sagt.. nä hinner inte sitta mer.. lika bra att hämta telefonen för lär la ta tid innan man kommer fram annars..

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

20101010

Idag är de den 10/10/10.. och kl är 22,22 ^^ Lite coolt!

Men jaja dagen har gått fort. Vakna runt 11 efter att legat vaken en stund på morgnen och läst. Men sen va de upp och äta frukost och duscha och åka till mamma för skulle komma några och kika på katterna =)
Så nu är en till katt borta.. eller ja alla "stora" kattungarna är borta.
Så nu är de bara dom fyra små kvar.. Fast är bara 2 kvar av dom.
Men verkar som vi måste avliva Majsan och Stina =( Finns ingen som kan ta dom ='(

Imorgon ska jag ta de lugnt på dagen och vid halv 4 kommer Jonas hem så ska vi till Grästorp och möta mamma för att åka till Trollhättan och va på en föreläsning på NÄL om förlosningen. Så de ska bli spännande =)
Är inte alls länge kvar =D
På torsdag går jag in i v35. Så idag är jag i v33+3.
Man räknar så konstigt.

Sen ska vi nog kika in mammas hus som dom ska hyra i Tråvad. Om dom får nyckeln imorgon. Men de blir rätt sent men får se hur de blir =) Är skit nyfiken. Men tråkigt att dom måste flytta från huset dom bor nu..
Är ju ändå där man "bott" dom senate 10 åren!

Nä ska la mysa med Jonas nu!
Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

20101009 21,12

snark va trött jag är.. somnar snart. Men kan ju inte lägga mej kl 21 precis.. då lär jag itne sova något. Utan vaknar runt 12 eller nåt och ligger vaken!

Så ska försöka hålla mej vaken någon/några timmar till. Jonas duschar nu så får hålla mej vaken tills han är klart iaf.
Själv kikar jag på Wild Hogs tror jag den heter.. Med John Travolta som åker motocykel med några andra.


Imorgon kommer pappa hit igen och grejar med dörrarna. Så jag åker nog till mamma och är där. Ska ändå dit och visa katterna för några som ska kika på dom!

Nä orkar inte skriva mer..

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Lördag 20101009

God morgon =D  Idag är en bra dag.. Känner på sjukt bra humör.
Konstigt nog.. Kanske är för jag har fått sova rätt okej faktiskt.. Eller ja jag har nog sovit nästan hela natten =D + att jag fick sova till typ lite i 11.
Medans mitt ♥ och pappa grejar ute med portarna till ladan.. eller va de nu är för byggnad..

Men iaf jag gick ut direkt när jag vakna till dom ist för att gå på toa och lite så. Så frågar Jonas va fan har du gjort? Vadå svarar jag? De ser ut som du åkt på stryk..
Jag svara att är de så illa? Jag känner mej lite svullen och ser inte så bra men annars är de ingen fara.. sen börja ögonen rinna som fan.. Men har inte ont eller så. Men när vi kom in kolla jag i spegeln och de ser ut som jag har fått stryk.. Men nu börjar de försvinna känns de som. Eller så har man bara vant sej ^^

Är sjukt härligt väder ute idag =) Men tyvärr måste jag greja inne. Ska plocka lite tvätt och dammsuga.
Men kanske hinner ut en stund sen =)

Kanske skulle gå upp och hämta mina glasögon så kanske jag ser ordentligt =)

Vet ni jag längtar sjukt till julen..Seriöst så hatade jag julen förut.. va de värsta jag visste på hela året. Fick ångest och skit men hade skenet upp tills man kom hem till ensamheten och visste att de skulle bli lite liv och skit snart..
Varför tog man inte sitt förnuft till fånga och flytta till mamma redan när de började??? De är en fråga jag ofta ställer mej. Men blåögd som man va..
Skit samma.. Nu älskar jag julen och förra året ville jag att den skulle komma fort och de vill jag i år oxå! Inte för att bebisen kommer vara här då utan att jag får mysa till de här hemma med ljusstakar och massa mys. Och ha mitt ♥ hemma i några dagar.. Och att vi blivit en familj på 3 då är ju bara ett + *hihi*

Så mysigt =)

Nu börjar de kännas att ytterdörren är öppen. Är sjukt varm idag. Vetti fan varför.
Men men gör inget att den står på glänt =)

Josefin och Tommy kommer la snart oxå =) Då kan hon hjälpa mej greja lite ;)

Aja nä hinner inte med detta mer..

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

20101008 20,32

Slänger in en bild oxå =)



20101008 20,27

Fredag kväll är här.. Dagen har vart seg.. Fick vilat lite men inte mycke.. telefonen ringde några ggr.
Men va ju inte meningen att somna utan bara vila.. Så de fick la gå.
Kanske jag sover inatt =)

Håller på och baka dumlekakor till platspartyt imorgon. De är mums de.
Så dom står i ugnen nu. 1 plåt är redan klar =)
Men är rädd att Noblessen inte räcker men jaja skit samma, går ju ha utan =) Är ju trots allt dumle i oxå!

Och middagen som Jonas skulle fixa idag fick jag som vanligt göra ^^ Så jag bestämde att de fick bli hamburgare. Så va inne i Vara och köpte bröd och hamburgare och så.
Och de gick la ner.. men krydda lite för mycke =S Men men.. Mätt blev jag.
Så snart ska vi mysa med lite godis och cola =D

Har lite mysiga ljus tända oxå =)

Är mysigt nu när hösten kommer för då kan man tända ljus och bara mysa.. kan man la på sommaren oxå men de är ju ljust typ 22 timmar om dygnet =S

Nä måste kolla kakorna nu =)

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Fredag 20101008

Fredag redan.. helgen är här snart. Blir helg när Jonas slutat ;)
Fast för mej är de helg varje dag sen 25/9.. Så dagarna bara går.. men kändes som de nyss va fredag..

Har märkt att min bligg har handlat om mina sov vanor och toabesök på natten.. och hur kul är de att läsa om??
Inte vidare kul! Så ska försöka skriva om annat ;)

Men men.. har haft mycke tankar om att snart så kommer tiden knappt räcka till till något eller så när man fått barn.. alltid något att göra och så vidare.. Och alla säger att man ska njuta av tiden innan när man går hemma.. Men som idag när jag skulle köra min syster till hennes praktik så ist för att gå upp vid 9 typ som jag hade gjort om jag inte va gravid så fick jag gå upp kl 8.. För då ska de springas på toa, ätas frukost(vilket är ett måste nu), springa på toa, göra sej i ordning, springa på toa, och greja lite och springa på toa.. Så man får gå upp tidigt iaf. Mot vad jag har gjort förut..
Men men de är la så de är!

Idag händer inte mycke. Ska ha plastparty imorgon så ska greja lite här hemma.. funderar på att baka lite dumlemuffins till fika. Och ska stryck färdigt sängkläderna. Men får så onti rygg och knän om jag står för länge..
Och Jonas ska bestämma mat idag.. och hade tänkt att han får göra den oxå. Jag har gjort den hela veckan så nu kan han allt göra de idag.

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer..

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Torsdag 20101007

Go morgon!
Morgonen är redan här.. natten har gått fort. Har bara varit uppe 2 ggr men legat vaken i några timmar efter man vart uppe.. men fick inte ro i kroppen efter att Jonas åkt så gick upp.
Gjorde frukost direkt. Blev samma som igår.. rostat bröd med jordgubbskräm =)

Idag ska jag fortsätta greja. Med tvätten och så. Fixade i tvättstugan igår. Så nu är bebisen grejer upp där inne =) Skötbordet, hudprodukterna och tvätt lappar.. lagt i ordning kläderna i korgarna under. Och tömde korgarna under så blöjor får plats den dagen vi köper de =) Känns spännande. Är bara 48 dagar kvar.. till BF.
Om de nu blir den 24 nov. Hade vart kul om de blev innan ;) Bara för man längtar så sjukt mycke.. går in i v34 idag*woho*

Min graviditet - BF Ons 24 nov 2010

Din graviditet startade Tors 18 feb 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 4 mar 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 232 av 280. (82,9%).

Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 24 nov 2010
Du har 48 dagar kvar till beräknad förlossning.


De rör och lever i magen idag =) Eller ja de gör de ju varje dag men just nu så vet jag inte vad den gör riktigt men den rör sej som sjutton =)
Den ska ju tydligen redan ha vänt sej enligt vad man läser. Men är ju inte säkert den vänder på sej. Men hoppas på de!

Ska in till Nossebro sen tror ja.. eller om jag tar Vara. De är pest eller kolera. Vara så finns de typ nada parkeringar om dagarna så då blir de jobbigt att köra runt halva Vara för att hitta de. Och Nossebro så är de de där så himla "trevliga" vägarbetet. Och hatar sånt.. Dom flyttar ju inte på sej om man får köra. Utan står på den sidan där vi ska köra oxå. Och flyttar på sej när man fått stanna igen. Och vad är meningen med de?
Visst att dom måste ha ena väghalvan med sina maskiner men måste gubbarna som inte sitter i maskinen stå på andra väghalvan när man ska köra där då?
Är la bra att vägen blir fin och bra.. men iaf.. dom kan la flytta på sej i tid så man slipper stanna igen!
Och sen på kvällen så blir de sjukt mörkt.. tar upp hela ljuset. Men men blir la bättre snart =) När streckena kommer dit! Och snön kommer ;)

Idag blir de franskfisk till middag.. som är torsk och en fransgegga på =) Jätte gott!
Sen har Jonas LOVAT att skruva upp gardinstängerna.. som han typ lovat ett bra tag.. men gör han de inte idag så får jag la försöka själv.

Nä nu har jag skrivit massa strunt..
Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

20101006

Kan inte bestämma mejom jag tycker dagen gått fort. Men kl är ju 19,39 så den har la gått fort.
Har fått en del gjort idag iaf. Vikt tvätt, tvättat flera maskiner tvätt och stryckit lite säng kläder. Men har lite kvar så ska fortsätta snart..
Har även hunnit med att fixa maten.. och ligga på soffan =)

Jonas kommer hem snart igen. Han va bara hemma och åt och mös lite sen åkte han till korpen. Första matchen idag och jag hade ingen lust att åka med ;)
Har ju annat för mej =p

Nä ska strycka lite nu sen sy lite. Och självklart kolla Bonde söker Fru och Greys Anatomi(?)

Just de lova ju skriva va filmerna hette vi hyrde härom dagen.. Den äckliga hette Splinter och den va rätt äcklig =S
Och The Spy Next Door.. den va riktigt bra..

Jaja ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Onsdag 20101006

Morn..
Natten har äntligen gått.. en lång natt har de vairt!
Somna rätt tidigt, vakna 01,16 sen va de kört.. vänster sida, höger sida, rygg, vänster sida, rygg, vänster sida, höger sida.. så höll de på till kl halv 8 imorses typ =(
Hade ont i hela kroppen.. sen somna jag och vakna vid 11.. så känner mej inte alls fräch idag.
Och jag hade lovat Jessica att gå med till tandläkarn men inte så bra att sätta sej och köra bil om man inte sovit alls eller mår vidare bra!

Har precis ätit frukost så känner mej lite piggare. Men ska försöka plocka lite. Linnea och Therese kommer kanske imorgon och kikar film så då kan de ju inte se ut som f*n här ;) fast iof så har de vart stökigare än va de är nu så deä r inte så mycke kvar att plocka.
Börjar komma ikapp med all tvätt oxå! Iom att hyresvärden i andra lägenheten tvättade när vi hade tid så kunde vi aldrig tvätta typ =(
Men de börjar bli ordning på de =)

Idag ska Jonas på korpen så han kommer typ bara hem och äter och åker igen!

Nä får la kika på Hem till Gården nu!!

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

20101005 20,55

Ja nu är kvällen här..

Sitter och kikar på Sveriges Skönaste Familj! Fast de verkar konstigt. Får inget grepp om själva programmet =S
Jonas han duschar nu och när han kommer ut ska vi mysa lite med glass.

Har lite svårt att andas idag. Eller ja de känns som jag får panik och luften försvinner. Men de försvinner typ direkt men kommer tillbaka 3 ggr i timmen!

Men men de försvinner la!

Imorgon ska jag med Jesscia + barn till tandläkarn. Om jag får sova som jag ska. Är inte speciellt trevlig och orkar inte köra bil om jag inte får sovit.
Fick ju sova inatt så kan ju hoppas jag får de nu =)

Blev pizza till middag idag. Orkade verkligen inte laga något och sen är de ju så att vi är 2 som ska bestämma och jag vill inte va den som bestämmer hela tiden. Så imorgon ska Jonas bestämma de oxå! Eller ja de va jag som bestämde idag men han får bestämma imorgon.

Och den här jävla klådan jag har.. blir galen. Kliar och kliar och kliar. Och Jonas får klia och klia och klia. Men sen smörjer jag när han är hemma för jag når inte själv då är de lugnt en stund.

Ska la läsa lite eller sy tills Jonas är klar.. Fast lär la fortsätta när vi ätit glass oxå =)

Jaja ha de gött..
Jonas♥

Xoxo♥

Tisdag 20101005

Tiden springer iväg på dagarna.. denna dagen är snart till ända. Visst kl är bara halv 4a men kändes som de är nyss man gick upp!

Sov rätt länge idag =) Eller ja jag fick sova bra inatt men kunde inte somna om  när Jonas åkte till jobbet så somna runt 8 igen och sen vakna vid 11. Drömde så konstigt. Som jag gör nästan hela tiden nu.
Upp och åkte till Nossebro och lämna lite papper. Åkte till Jessica och hälsa på och sen lämna lite papper på jobbet.

Så har slängt på en maskin tvätt och plockat i och ur diskmaskinen så den är i gång nu oxå. Så får la plocka lite sen oxå!

Va ju på föräldrargrupp igår och de v ala intressant så men lite jobbigt att sitta där så länge. Så va på sjukt dåligt humör igår. Va så sur på mot Jonas hela kvällen.. Allt han gjorde va fel. Men får la kramas med han xtra mycke idag ist så han inte tror jag är arg på han ;)

Nä nu får jag kika fb sen greja lite kanske.

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Måndag 20101004

Idag är de måndag.. hela dagen! Veckorna flyger fram =)

Är sjukt trött just nu.. Sovit konstigt.. som vanligt. Börjar bli trött på att springa på toa hela nätterna och inte kunna somna om sen. Hade jag kunnat somna om så hade jag inte brytt mej men ligger vaken en stund efter.. Så tänkte jag skulle försöka vila lite innan jag ska på föräldrar grupp. Börjar halv 2 så ska la hinna vila lite. Fast är så trött så känns som jag somnar medans jag sitter och skriver.. ögnen går i kors! Så får nog hämta min mobil och ställa larmet.

Jessica har grejat lite med min blogg idag =) Tyvärr så gick de inte att få bilderna större. Men ska se om de går att fixa.

Och har så stökigt här så borde städa.. men idag varken orkar eller hinner jag. Så imorgon får de bli.. Lite iaf. Får ta de som man orkar!

Ska la kanske hämta posten oxå. Eller så tar jag den sen =) Får se!

Men nu ska jag lägga mej ner lite.

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Söndag 20101003

Äntligen hemma =)

Har vart hos mamma typ hela dagen. Jonas föräldrar har vart där och hämtat Sally.. och de kändes okej för vi lär ju ändå träffa henne =)
Men sen kom en från Jonas jobb och hämta den andra så de va la mindre kul.. Kattungar pratar jag om nu.
Så nu är de typ inga kvar.. bara 3!

Sen blev de lite mat.. potatis och hemmagjorda köttbullar. Som jag hade gjort =)
Sen kika vi lite på spjällsäng och sen åkte vi hem och har nyss kommit hem.
Jonas ska la spela wii och jag ska la sy.
Så jag blir klar med mammas påskduk ;)

Imorgon ska jag på mammagrupp.. Eller föräldrar grupp kanske de heter? Jaja sån där så man lär sej lite om vad som händer med kroppen och hur man ska göra och så!

Skriver kanske mer imorgon.

Ha de gött.
Jonas♥

Xoxo♥

Lördag 20101002

Är redan 2 oktober idag =) Fast snart 3 för kl är 22:59.

Har vart på Gekås i Ullared idag.. Va lugnt och skönt i början men sen bröt nog helvetet lös och de va folk ÖVERALLT.. man kunde knappt röra sej. Som tur va va jag och Jonas klara rätt tidigt så gick ut och satt i bilen i väntan på dom andra och såg hur kön baraväxte och ut-och infarter stängdes av för folk behövde stå där!

Men va hemma redan runt 15 tiden.. La oss på soffan sen åkte vi till Vara och köpte godis och hyrde film =)
Men kollar imorgon va dom hette.. den ena va äcklig =S

Är så trött nu så får nog lägga mej.. ont i knä och rygg som fan =(

Men Jonas sover redan.. i soffan så ska väcka han så vi kan gå upp och lägga oss ^^

Natti.
Jonas♥

Xoxo♥

Fredag 20101001

Min graviditet - BF Ons 24 nov 2010

Din graviditet startade Tors 18 feb 2010.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 4 mar 2010 (ägglossningen).

Du är på dag 226 av 280. (80,7%).

Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 1 full dag (v32+1).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 24 nov 2010
Du har 54 dagar kvar till beräknad förlossning.

RSS 2.0