The Hills


Tycker Audrina Patridge  är väldit fin!!Men visst syns de att hon fixat tuttarna?!eller är de bara ja som tycker de?!
Ja har blivit väldit mycke ett The Hills fan!!Har inte tyckt om de så direkt förut!senråka ja se de när de inte fanns nåt annat att titta på..Och nu vill ja inte se nåt annat =)..
De börjar en ny säsong i USA idag!Undra när den kommer på Mtv då?!För när ja och Emma kolla förut så va den första avsnittet första säsongen!!Och i fredas va de säsong 3..aja mej spelar ingen roll för ja har inte sett säson 1,2 eller 3..bara halva 3 typ!så de är ju bara bra så =)..Jaja hoppas inte ja missar imorn bara!!men de gör ja nog!!tyvärr..

Jaja undra om man får sova inatt?!har vart ett jävla liv här ida!och är fortfarande!!Bråk utanför!och grannar som spelar musik och sen gapar till varandra!Dom under mej har fest och dom i fönstret närmast mej i andra huset har fest och dom ska absolut prata mä varandra!!så blir sånt liv!!

Kollar nån dåli film på 3an nu..minns inte ens va den heter!!får nog kolla på Balls of Fury..håller på och laddar hem lite The Hills avsnitt så får kika på nåt under tiden!!lär ju inte få sova ändå!!*suck*..

xoxo♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0