Go morron!!

Ja ni ser rätt att kl är 08:00 och Linda är vaken!!Men bara för att Josefin har vart här!Men hon gick nyss..vi halv sov en stund i soffan!Sen gjorde hon sej i ordning och gick för typ 10 minuter sen!!

Mår dåliare ida!!!!!Eller så är de för att ja är trött*suck*..så ska nog sova en timme eller två så ja orkar städa så Emma och Hugo kan komma hit och hitta på nåt!!!

Vet inte om ja ska jobba ida!Kanske skulle va hemma ida oxå och vila upp mej!!Men då får ja gå hemma ändå till nästa freda!och hur kul är de?!Då kommer ja ju klättra på väggarna!!Men har la till typ 1 på mej att bestämma mig!Sen måste ja ringa jobbet!!

Jaja nog om "tycka synd om mej" nu..Va ska man äta ida?!Har inte tagit upp nåt men orkar inte..Och då får man skylla sig själv!Får blir nåt som man inte behöver tina!!

Händer annars ida!!Om ja mår bättre snart ska ja messa Emma om några timmar och säga att hon gärna får komma!!Men får sova lite till och hoppas på att ja mår bättre..

Är trubadur ihelgen men ja ska inte dit!!!!!!Nej ja är inte fest sugen alls...känns som om ja är trött på allt va sprit heter =(..Visst har la vart lite mycke de sista!!Eller ja mycke och mycke va la lite att ta i med!!Eller så är de för att ja inte mår bra!!

Urch bet mej i läppen!!*aj*..

Nä nu säger ja "God Natt" för en lite stund och tar igen mej så ja orkar städa!!"Natti"...

xoxo♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0