Tidit..

Ja idag är ja uppe tidit*suck*..Eller ja de är ju bra så sett..men har jobbat inatt!Och ska jobba inatt igen..
Då brukar ja allti sova till 4-5..Så slipper man gå upp typ 1 sen lägga sej igen sen!
Men idag skulle ja mä Jessica + familj till Trollhättan och fika med barnen medans dom handla!Men Jörgen är sjuk så blir inget!Men men då får ja lägga mej sen ist!Så kan ja ju städa och tvätta lite här idag!

De kändes bättre när ja kom till jobbet igår!Men va nog de att magen lugna ner sej!Men nu har ja en "spänning" över magen!!Men men de försvinner la de mä!!får säga som min "kloka" mor brukar säga: "De går över när du gifter dej!" och de rolia är att Leroy inte vill gifta sej!!Eller ja frågar "Mr Right" så visst kanske ja säger ja men nja ja tänker inte sträva efter att bli gift iaf!!!

Undra när dom tänkt komma och fixa min trasia ruta?!Ringde i måndas och än ha ringen dykt upp*suckar djupt för sånt*

När ja kommer hem på morronen och krypit under täcket så tänker ja ALLTI på massa konstia saker!Fattar inte varför..imorses kommer ja inte ihåg va ja tänkte på men kan tänka på grejer som vem uppfann äpplet"..har aldri tänkt de men va en typ sån grej som ja kan tänka!!Ja är knäppt...

Ja kolla mitt schema idag och ja har en del dar att jobba!!Julafton b.la. men mej gör de inget =)..Och dan efter nyår jobbar ja!!Natten..så får vi infall så kan man gå ut!!Fast inte de lättaste att få skjus en nyårsafton precis =S..Men men de löser sej!!!Kan ju va gott att sitta med lite god mat och nån bra film eller nåt!!Är mer för att fira midsommarafton!!Firara man midsommarafton?!Va firar man?!Typ såna grejer kan ja tänka på på morronen!!Hehe..

Jaja nä om ja skulle resa på den tunga och greja =)

Åter en Zakynthos bild!Men kan inte låta bli!!Här är sista kortet på Emma, mej och Ross!Men kul hade vi och ska ha lika kul 9-16/6-09 =D..

xoxo♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0