Fredag 20110211

Ja då va de fredag.. älskar fredagar för då är Jonas hemma i flera dagar =) Eller ja fredagkväll,lördag och söndag..
Men de är ju mer än vad han är på veckorna..
Så ikväll ska vi la inte göra så mycke.. kika på film! Tror de blir Step Up 3.. inte Jonas favorit kanske men jag tycker dom andra två är bra så han får stå ut ;)

Sen ska vi titta på OC.. Som vanligt..

Är ett jävla väder idag =( Tycker inte om sånt här väder och veta att Jonas måste ut på vägarna.. Bättre han hade vart hemma idag ;)
Men man måste ju jobba oxå..

Flisan ligger i vagnen och har sovit en stund.. hon är vaken hör jag men liger och sparlar och leker med händerna.. Hon har kommit på att man kan ju nudda "biet" som hänger som hon brukar titta på.. Så då försöker hon med de tills hon tröttnar =)
Sen så har hon kommit på att man kan sparka på gossedjuren som hon har hängades på sin åge på babysittern(?) och de är hur kul som helst =)
Är så kul att hon tycker saker är spännande nu =) Att hon upptäcker de mesta!

Kollade ju på Sveriges Värsta Bilförare igår..fattar inte hur folk kan ha fått körkort? Eller så spelar dom bara så jävla pantade.. Inte en chans att man ahde gett dom körkort.. eller så har dom bara fått köra rakt fram och sen parkerat där de inte va några andra bilar.. Är rätt skrämande att man möter såna folk varje dag utan att veta om de.. även sån som kör påverkade..
Hjälper ju inte att man själv är "duktig" och kör normalt och så för de är ju dom andra som oxå ska göra de..

Nä nu tycker inte Flisan de va kul att ligga i vagnen längre så får ta henne =)

Ha de gött..

Jonas & Felicia ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0